Geniet van onze vakantieparken op Sardinië en van de zon, zee en natuur

Sardinië is een eiland met een prachtige natuurschoon en onze vakantieparken op Sardinië passen daar mooi tussen. Geniet van het mooie weer, het buiten zijn bij uw mooie vakantiehuis in Italië en het enorme culturele... Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Sardinië


Informatie

Sardinië is een eiland met een prachtige natuurschoon en onze vakantieparken op Sardinië passen daar mooi tussen. Geniet van het mooie weer, het buiten zijn bij uw mooie vakantiehuis in Italië en het enorme culturele erfgoed op dit mooie eiland in de Middellandse Zee.

Kustweg zuidwest kant van Sardinië

Voor de rustzoekers en de natuurliefhebbers die op een van onze vakantieparken op Sardinië verblijven is het een aanrader om eens een dag uit te trekken voor een tocht langs het zuidwestelijk deel van het eiland. Begin in Fluminimaggiore waar de Grotten van Su Mannau een bezienswaardigheid zijn. Tijdens je vakantie op Sardinië is dit een welkome verkoeling en een grote tegenstelling met de warmte buiten. De grotten hebben een lengte van in totaal 8 kilometer en bestaan uit enorme zalen, lange tunnels en grote bronnen waar twee rivieren ontspringen. Duizenden jaren geleden werden de grotten bewoond en vandaag de dag zijn ze te bezoeken. Er zijn ook speciale excursies met lokale speleologen. Ook is hier in de omgeving de Tempel van Antas te bezichtigen.

Met de boot naar Isola di San Petro

Een boottocht hoort er echt bij als je op vakantie op Sardinië bent en vanuit Portovesme en Calasetta kan je met een veerbootje naar het eiland toe. Het eiland is 7 kilometer lang en heeft maar een gezellig stadje, nameljjk Carloforte. Het is hier gezellig toeven en u waant zich terug in de tijd. Er zijn overal gezellige terrasjes en de tonijn die hier nog gevangen wordt staat bij elk restaurantje op het menu. Daarom staat het eiland van Sint Petrus, het Isola di San Pietro, ook wel bekend als het tonijneiland. Een vakantie zonder verse vis bestaat hier niet.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.