Vakantieparken in Trentino Zuid Tirol

Uw familievakantie brengt u door op een vakantiepark in Trentino Alto Adige. Breng een aangename vakantie door met de kinderen. Neem ze mee de natuur in. Vanuit een vakantiepark in de natuur van Trentino Alto Adige kunt u... Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Trentino Zuid Tirol


Informatie

Uw familievakantie brengt u door op een vakantiepark in Trentino Alto Adige. Breng een aangename vakantie door met de kinderen. Neem ze mee de natuur in. Vanuit een vakantiepark in de natuur van Trentino Alto Adige kunt u met ze gaan wandelen, fietsen of vissen. Bekijk de flora en fauna van de omgeving of ga met z’n allen gezellig picknicken. Een vakantiepark aan het meer in Trentino Alto Adige is ook gezellig genieten van een vakantie aan het water. Leuke spelletjes spelen, zandkastelen bouwen, op het water gaan waterfietsen, kajakken of varen. Vanuit een vakantiepark in Trentino Alto Adige is er zoveel te doen dat u zeker een onvergetelijke tijd zal hebben.

Vakantie in de bergen vanuit een vakantiepark in Trentino Alto Adige

Geniet van een culturele vakantie in Trentino Alto Adige vanuit een vakantiepark in Trentino Alto Adige. Maak een bustour langs de bekendste en meest interessante gebouwen, monumenten en kerken. Bezoek museums en kunstgalerijen, waar u verschillende kunstwerken kunt bewonderen. Iets actievers kan ook. Uw vakantie in de bergen vanuit een vakantiepark in Trentino Alto Adige hoort tot de mogelijkheden. Maak wandelingen, beoefen mountainbiken, rotsklimmen of canyoning. Wanneer u daar hoog in de toppen zit kunt u van de schitterende uitzichten die u op de Dolomieten heeft genieten. Kortom, een vakantiepark in Trentino Alto Adige is een aanrader.

Genieten van een skivakantie vanuit een vakantiepark in Trentino Alto Adige

Een skivakantie in Trentino Alto Adige is de ideale plek voor wintersportliefhebbers. Populaire plaatsen waar u kunt skiën zijn onder andere Campitello di Fassa, Canazei of Passo del Tonale. In de zomer is het lekker skiën op de gletsjers van de Tonalepas. Maak ook excursies zoals arresleetochten, ijsklimmen, paragliden of quadrijden. Gebruik als uitvalsbasis hiervoor een vakantiepark in Trentino Alto Adige. Wanneer u geheel uitgeput terugkeert naar het park, relax op het vakantiepark met zwembad, diner in het restaurant van het park of verorber een pizza voor de televisie van uw huisje op het vakantiepark in Trentino Alto Adige.  


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/