Gezelligste bungalowparken in Valle d'Aosta

In een van de mooiste regio’s in Italië waar we accommodaties hebben op de vakantieparken in Valle d’Aosta is het puur natuur. Nog nooit geweest? Dan moet u er nu beslist een keer naar toe. Een vakantie in Valle d’Aosta... Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Valle d'Aosta


Informatie

In een van de mooiste regio’s in Italië waar we accommodaties hebben op de vakantieparken in Valle d’Aosta is het puur natuur. Nog nooit geweest? Dan moet u er nu beslist een keer naar toe. Een vakantie in Valle d’Aosta doet u alles van het gewone leven meteen vergeten. U gaat op in de schoonheid van de omgeving.

Uitstapjes in de omgeving

Vanuit de vakantieparken in de Aosta Vallei worden er allerlei aanbiedingen gedaan voor activiteiten in de omgeving, vaak zelfs met een mooie korting. Een van de uitstapjes die u zelf kunt ondernemen is een dagje naar Chamonix in Frankrijk. U zit hier tenslotte aan de Italiaanse kant van de Mont Blanctunnel dus daar bent u zo doorheen en staat u in Frankrijk. U kunt ook besluiten om een dag rond de Mont Blanc te wandelen. De routes zijn prima aangegeven en u heeft altijd spectaculair uitzicht. Maak van Chamonix een wandeling naar de ijszee. Neem de kabelbaan naar Plan de L'Aiguille en wandel op een hoogte van 2.310 meter over het Grand Balcon Nord naar Signal de Forbes waar u vanaf een terras de imponerende ijszee kunt bewonderen. Nu kan uw vakantie in het Aostadal al niet meer stuk! Ook kun je vanaf dit punt naar de ijsgrot van de gletsjer lopen. U kunt teruglopen naar Chamonix via Montenvers waar een pad naar beneden loopt.

Activiteiten in de Aosta Vallei

Er is hier in de zomermaanden een hoop te beleven. Vanuit uw bungalowpark in het Aostadal wil je af en toe ook iets spannends doen. Dat kan hier op allerlei manieren. In het stadje Aosta worden extreme sporten aangeboden zoals paragliding en canyoning, maar ook raften, mountainbiken, kanoën en als hoogtepunt, letterlijk en figuurlijk, een ballonvaart maken. Dit is een van de meest spectaculaire tochten die u kunt ondernemen die je je leven lang niet vergeet.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/