Onze vakantieparken in Venetië zijn echt schitterend

Altijd al gedroomd van een vakantie in Venetië? Dan zijn onze vakantieparken in Venetië en omstreken de oplossing voor een onbekommerd verblijf. Kies een van de accommodaties uit en u zult zelf ervaren hoe heerlijk... Lees meer

Populaire Vakantieparken in Venetië en regio

Speciale Vakantieparkendeals in Venetië en regio


Informatie

Altijd al gedroomd van een vakantie in Venetië? Dan zijn onze vakantieparken in Venetië en omstreken de oplossing voor een onbekommerd verblijf. Kies een van de accommodaties uit en u zult zelf ervaren hoe heerlijk het is om uw vakantiehuis in Italië te hebben geboekt.

Venetië met de kinderen

Maak het voor uw kinderen spannend om op vakantie in Venetië te zijn. Maak er een spel van om de gebouwen te ontdekken die je in een speurtocht hebt verwerkt. Het schitterende San Marcoplein zullen ze meteen herkennen en waarschijnlijk ook wel de San Marco Basiliek en het Palazzo Ducale, het paleis van de doge. Kijk ook of ze de bruggen en het Gran Canale herkennen en een paar Italiaanse woorden. Beloon ze dan met een Italiaans ijsje als ze zoveel punten goed hebben. Vergeet niet een paar details op gebouwen te vermelden zodat ze ook goed leren kijken. Zo wordt de familievakantie in Venetië een feest voor het hele gezin.

Evenementen het hele jaar door

Onze vakantieparken in Venetië of er vlakbij zijn uitermate geschikt om de evenementen in Venetië mee te maken. Het Carnaval van Venetië is het bekendste festival dat elk jaar in Venetië wordt gehouden. Al eeuwen lang lopen de Venetianen verkleed en gemaskerd rond zodat ze voor elkaar onherkenbaar zijn. De kunsttentoonstelling de ‘Biënnale van Venetië’ wordt hier elke twee jaar gehouden en trekt honderdduizenden kunstliefhebbers naar de stad. Op het eiland Lido, een van de beroemdste en oudste badplaatsen van Italië, wordt ook jaarlijks het Filmfestival van Venetië gehouden. Het toppunt van het jaar is de Vogalonga, de traditionele roeiwedstrijd op het Gran Canal waar ploegen uit de hele wereld aan deelnemen. De bemanningen van de drakenboten, gondels en andere vaartuigen zijn uitgedost in hun typische traditionele kledij. En last but not least, is het Festa del Redentore, waarbij op de 3e zondag in juli de pestepidemie van 1576 wordt herdacht met een groot vuurwerk en versierde gondels en mensen in traditionele kleding. Er heerst dan een kermisachtige sfeer en vrolijkheid. De bungalowparken bij Venetië maken uw verblijf compleet.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.