Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Gezellige kerstdagen bij de vakantiehuizen in Vogezen

Een vakantie bij de vakantiehuizen voor Kerst in de Vogezen is gezellig en kan heel romantisch zijn. Het natuurlijke landschap is rijk aan maar liefst 21 natuurgebieden. In het oosten ligt de Rijn, in het zuiden ligt Saint Louis - het overwinteringsgebied... Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Vogezen


Informatie

Een vakantie bij de vakantiehuizen voor Kerst in de Vogezen is gezellig en kan heel romantisch zijn. Het natuurlijke landschap is rijk aan maar liefst 21 natuurgebieden. In het oosten ligt de Rijn, in het zuiden ligt Saint Louis - het overwinteringsgebied voor watervogels met de naam la Petite Camarque. Ontdek ook de prachtige route van Cretes dwars door de bergrug van de Vogezen. Dit zelfde landschap biedt met de Kerstvakantie in de Vogezen een schilderachtig tafereel. Twee populaire attracties zijn de kerstmarkten en de wintersport. Ik begin met de wintersport.

De wintersport in de Vogezen

Een wintersportvakantie vanaf de vakantiehuizen voor Kerst in de Vogezen is heerlijk. Het gebied ligt slechts 600km van Nederland dus de reis hoeft geen problemen op te leveren. Bij goede sneeuwomstandigheden is het winterlandschap een sprookje. De sneeuwkanonnen staan garant voor wat meer sneeuwzekerheid. U kunt hier prima skisporten en sneeuwboarden, maar het gebied is lager dan de Franse Alpen. Ontdek de vier skigebieden. La Bresse Hohneck biedt 21km aan skipistes op hoogtes tussen 900 en 1350m. Bij Gerardmer Mauselaine liggen 40km aan pistes op hoogtes tussen 750 en 1150m. Ventron biedt skipistes van 11km lang tussen 870 en 1110m, Lac Blanc ligt op hoogtes tussen 900 en 1200m. De pistes zijn goed verzorgd , de après-ski is gezellig. Het is een mooi gebied, kleinschalig met een gezellige sfeer.

Kerstmarkten in de Vogezen

Eind november beginnen de eerste kerstmarkten in de Vogezen. Dit zijn belangrijke attracties in de omgeving van de vakantiehuizen voor Kerst in de Vogezen. We geven u graag wat voorbeelden van kerstmarkten zodat u weet wat u kunt verwachten. De grootste kerstmarkt wordt wel in Straatsburg gehouden. Het is tevens de oudstse kerstmarkt van Frankrijk, dit gaat terug in de tijd tot 1570. Elke kerstmarkt in een stad en dorp heeft wel een eigen charme. In Straatsburg vindt u naast de vele kramen mooie sparrenbomen, ambachten, versieringen en wijn. Eigenlijk vindt u hier 10 kerstmarkten. Kerstwinkelen in Epinal compleet met een traditionele kerstmarkt is gezellig, afwisselend en uniek. Deze sfeervolle Kerstvakantie in de Vogezen mag u niet missen.

Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.