Last minutes in de Vogezen, een bijzondere vakantiebestemming

Een last minute vakantie in de Vogezen is aantrekkelijk, het natuurlijke landschap biedt talloze mogelijkheden voor sportieve buitenactiviteiten, het hele jaar door. Het hoogste punt van de Vogezen is de Grand Ballon op 1424m. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Vogezen


Informatie

Een last minute vakantie in de Vogezen is aantrekkelijk, het natuurlijke landschap biedt talloze mogelijkheden voor sportieve buitenactiviteiten, het hele jaar door. Het hoogste punt van de Vogezen is de Grand Ballon op 1424m. Er liggen hier prachtige passen zoals Col du Bonhomme, Col de la Schlucht en Col de Bussang. Met de motor en auto kunt u onderweg genieten van de prachtige uitzichten.

Actieve vakantie in de Vogezen

Met de last minute vakantiehuizen in de Vogezen kunt u kiezen voor een spontane wintersportvakantie. U vindt hier zeven moderne wintersportoorden compleet met sneeuwkanonnen. Twee bekendste skiresorts in de Vogezen zijn Gerardmer en La Bresse met mogelijkheden voor een levendige wintersportweek met skiën, snowboarden, langlaufen en een gezellige après-ski. Gerardmer is de Parel van de Vogezen. Anders actief maar ook leuk vanaf de last minute vakantiehuizen in de Vogezen is een bezoek aan de rommelmarkten met brocante en antiek. Dit is van oorsprong een typisch Franse activiteit, waarbij u verrast zult worden over de kleine schatten in de kramen. Het is een leuke manier om originele souvenirs te vinden.

Zomers genieten in de bergen

Een zomervakantie met de last minute vakantiehuisjes in de Vogezen is rustgevend en ontspannend, natuurlijk kunt u ook actief genieten tijdens een heftige mountainbike tocht of een stevige bergwandeling. Het fijne is dat je met een last minute vakantie in de Vogezen maar een paar uur hoeft te rijden, u bent er zo. Het bosgebied van Darney ligt om de hoek. Zwemmen in een bergmeer is heerlijk, Lac de la Bouzey bij Epinal is een mooie locatie hiervoor. Vissen op de bergrivieren is puur natuur. Een bezoek aan een kuuroord of spa zoals bij Bourbonne les Bains of Vittel biedt talloze manieren om te ontspannen. Paardrijden of een tocht maken met de huifkar is fijn in de Vogezen, leuk voor het hele gezin. Voor de liefhebbers van golf; er liggen mooie golfbanen in Vittel, Contrexeville en Luxeuil les Bains. Ontdek de Vogezen in de zomer met onze mooiste last minutes.

Uw eigen ontdekkingsreis met het gezin

Tijdens een last minute vakantie in de Vogezen kunt u van alles ontdekken. Kies voor een bezoek aan het avonturenpark in Vittel of wat dacht u van het labyrint van Bains les Bains. Daarnaast kunt u leuke dagtochten in de omgeving maken, zoals een wijnroute in de Elzas ter kennismaking van de wijncultuur, een bezoek aan de kaasmakerij in Selles, ontdek het natuurpark les Ballons d’ Alsace, bewonder de kapel van le Corbusier in Ronchamp. Samen met het veelal mooie weer en de Franse keuken is uw last minute in de Vogezen altijd een succes.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.