Verwen uzelf met een voordelige lastminute aan Oostzeekust

U kunt zomer en winter genieten bij de lastminute vakantiehuizen aan de Oostzeekust. In de zomer kunt u alles verwachten van uw strandvakantie en watersport. In de overige maanden kunt u hier genieten van fijne wandelingen... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Oostzeekust


Informatie

U kunt zomer en winter genieten bij de lastminute vakantiehuizen aan de Oostzeekust. In de zomer kunt u alles verwachten van uw strandvakantie en watersport. In de overige maanden kunt u hier genieten van fijne wandelingen aan het strand en de watersportmogelijkheden. Deze Oostzeekust was tijdens de DDR periode een speciale sportieve vakantie bestemming voor de politieke aanhangers van het communisme. De gedachte hierachter was dat de zee een vluchtweg kon zijn van tegenstanders van het communisme. Ontdek de mooie badplaatsen en stranden tijdens een last minute vakantie aan de Oostzeekust.

Ontdek de omgeving van de Oostzeekust

U kunt diverse badplaatsen bezoeken vanaf de lastminute vakantiehuizen aan de Oostzeekust. Boltenhagen is een van de oudere badplaatsen en staat voor schone stranden en een gezellig centrum. Hier vindt u ook het Thalassocentrum- spacentrum met wellnesbehandelingen met als basis –Gezondheid van de Zee-. De combinatie van rust, zee en natuurlijke behandelingen geven u een gevoel van welzijn en velen vinden hier genezing voor hun kwalen. In Warnemunde, een badplaats ligt bij het eiland Rugen vindt u brede stranden en gezellige strandactiviteiten. U kunt hier plezierig uit eten of een avondje uitgaan. Het eiland Hiddenmeer is een autovrij eiland, u mag hier wel met de fiets op. Op het eiland kunt u de mooie rotsformaties bewonderen, de strandjes zijn prachtig en het is een ideale locatie voor romantische en gezellige vakantie in een eilandensfeer. Göhren is een mooie badplaats met 9km zandstrand en een sfeervolle jachthaven, zeker het ontdekken waard tijdens een lastminutes aan de Oostzeekust.

Actief genieten in de omgeving
Fietsen en wandelen aan de Oostzeekust is heerlijk dankzij het vrij vlakke landschap en de kust is natuurlijk altijd mooi. Als u wilt, kunt u een fiets huren, de vele routes en paden leiden u door natuurgebieden en langs picknickplaatsen. Vaak komt u op plaatsen waar u met de auto niet kunt komen, dus super ontspannen. U vindt hier werkelijk honderden kilometers aan wandeltochten en fietsroutes. Een lastminute watersportvakantie aan de Oostzeekust is zeer gevarieerd, denkt u hierbij aan catamaran varen, zeilen, duiken, surfen, zwemmen en waterfietsen. Bedenk altijd dat het afhangt van de natuurlijke omstandigheden van uw vakantiebestemming. U vindt bij de badplaatsen grote stranden maar daartussen zult u ook kleine intieme strandjes aantreffen, soms kiezelstrandjes. De mooie kliffen geven de kustlijn een avontuurlijke aanblik. U kunt hier fijn wandelen en fietsen in de omgeving.

Aan de kust bij Vorpommeren liggen mooie badplaatsen. Ontdek de badplaats Binz op het eiland Rugen, hier vindt u een statige bouwstijl in het centrum. Een wandeling over de pier van Heringsdorf van 508m. lang is een leuke ervaring, het zou de langste pier van Duitsland zijn. De krijtrotsen van Rugen zijn natuurlijk ook onvergetelijk en wereldberoemd. Deze rotsen zijn al vaak geschilderd door nationale en internationale schilders en tekenaars.

Het mooie binnenland

Een strandvakantie en watersport is leuk vanaf de lastminute vakantiehuizen aan de Oostzeekust, maar de cultuur is ook heel aantrekkelijk. Zo kunt u de hanzesteden ontdekken rondom de Oostzee. Mooie voorbeelden hiervan zijn Greifswald, Stralsund, Anklam of Demmin met indrukwekkende koopmanshuizen , kerken en historische gebouwen. Ontdek de kastelen en landhuizen met mooi aangelegde tuinen in Vorpommeren, u zult zelfs nog historische kloosters aantreffen die in gebruik zijn als kloosters of bierbrouwerij of kruidentuin of bedevaartsoord. U kunt kiezen uit themaroutes met de motor, fiets of auto langs diverse kastelen of mooie tuinen. Afhankelijk van het weer, uw vakantieperiode en uw interesses zult u kiezen voor activiteiten die hier bij aansluiten. Kijk voor uw vakantie op internet wat u allemaal kunt zien of doen zodat u maximaal geniet in de omgeving van de lastminute vakantiehuizen aan de Oostzeekust.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.