Verwen uzelf met een last minute in de Champagne Ardennen

Een last minute vakantie in Champagne Ardennen is een bijzondere ervaring. Het landschap met schitterende wijngaarden en de mooie champagnesteden vormen samen een prachtige bestemming. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Champagne Ardennen


Informatie

Een last minute vakantie in Champagne Ardennen is een bijzondere ervaring. Het landschap met schitterende wijngaarden en de mooie champagnesteden vormen samen een prachtige bestemming. Een bezoek aan een stad als Reims, Troyes en Epernay zijn zeker de moeite waard. Reims is een van de kunst en historische steden. De kathedraal van Reims is wereldberoemd vanwege de architectuur, u vindt in dezelfde stad het hoofdkantoor van de belangrijke Champagnehuizen. Troyes is een kunststad met oude vakwerkhuizen en historische binnenstad. Vanaf de last minute vakantiehuizen in de Champagne Ardennen is een stadstrip naar deze steden eenvoudig te realiseren. Epernay vormt het hart van de wijnstreek. Vanuit deze plaats worden diverse wijntoeren verzorgd ook naar de grote ondergrondse champagnehuizen. Sedan Charleville heeft een gezellig centrum en weekmarkten op verschillende dagen.

De natuur in trekken

Het merengebied mag u eigenlijk niet missen vanaf de last minute vakantiehuizen in de Champagne Ardennen. Hier kunt u maximaal genieten als liefhebber van de watersport, natuur en vogels. Het landschap met wijngaarden, heuvels en de meren bieden eindeloze mogelijkheden voor een wandeling, fietstocht, klimmen en watersporten. Zo kunt u kiezen voor een fietstocht langs het kanaal van de Marne, die van de Champagne en de Bourgogne loopt, onvergetelijk. Vaak vindt u ook een combinatie van meren waar een wandeling of fietstocht uitgezet wordt.

Actief genieten in de Champagne

Actief genieten tijdens last minute vakantie in de Champagne Ardennen heeft vele gezichten. Als u avontuurlijke kinderen heeft, kiest u dan voor een bezoek aan een van de boomklimparken compleet met touwparcoursen. Het netwerk van fietspaden vooral door rustige en groene routes wordt jaarlijks nog uitgebreid. Rond de last minute vakantiehuizen in de Champagne Ardennen kunt u 1 van de 8 golfbanen bezoeken. Als u liever wat meer uitdaging wilt tijdens buitenactiviteiten, kunt u kiezen voor zweefvliegen, parachutespringen, zweefvliegen of om een luchtballonvaart te maken. Als u voor de watersport op de meren kiest, kiest u voor surfen, zeilen en zwemmen in een bijna natuurlijke omgeving. Afhankelijk van de plek waar u uw last minute in de Champagne Ardennen u mee naar toe neemt, vindt u zelfs plaatsen om te waterskiën en jetskiën.

De wijncultuur in Champagne-Ardennen

In de schitterende heuvels rondom de last minute vakantiehuizen in de Champagne-Ardennen maakt u kennis met de unieke wijncultuur. Deze ziet u overal terug, naast de vuurtorens, de bomen en de meren. Bij een bezoek aan een wijnproeverij gebruikt u dezelfde zintuigen als tijdens last minute vakantie in de Franse Ardennen namelijk ; kijken, ruiken, proeven. Voor velen is champagne proeven sensationeel, veel vakantiegangers die jaarlijks terugkeren naar Frankrijk ervaren het zelfde. De naam champagne is nauw verbonden met de naam van de streek. Met de last minutes in de Champagne-Ardennen kunt u all round genieten.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.