Last minutes in de Provence, puur genieten

U heeft alle reden om te kiezen voor een last minute vakantie in de Provence en in het bijzonder voor de last minute vakantiehuizen in de Provence. U vindt hier mooie natuur, een prachtig landschap met talloze wijngaarden... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Provence


Informatie

U heeft alle reden om te kiezen voor een last minute vakantie in de Provence en in het bijzonder voor de last minute vakantiehuizen in de Provence. U vindt hier mooie natuur, een prachtig landschap met talloze wijngaarden en olijfboomgaarden en indrukwekkende steden als Marseille, Nice, Toulon en Aix en Provence. Wat u ook wilt zien of doen, het kan bijna allemaal.

Actief genieten in de natuur

Rondkijken in de omgeving geeft u de gelegenheid op de fiets, motor, wandelschoenen of met de auto. De Provence is de grootste rosé wijnproducent van de wereld, dit ziet u terug in het landschap. Sportief ontspannen is heerlijk vanaf de last minute vakantiehuizen in de Provence. U vindt talloze routes voor fiets en mountainbike. Frankrijk staat niet bekend als het land met de best bewegwijzerde fietsroutes, maar dat heeft ook weer zijn charmes. De natuurlijke omgeving is een streling voor het oog, samen met het meestal mooie weer vindt u hier ideale omstandigheden voor een actieve vakantie in de natuur. Een paar natuurlijke toeristische trekpleisters zijn het parc Borely, het strand van Marseille, de calanques-zoutpannen en wat dacht u van de eilanden voor de kust zoals Iles du Frioul. Een boottocht maken vanaf de haven in Marseille of een kleine vissershaven is een plezierige vakantie ervaring. Het geeft minder mobiele gasten en gezinnen met kleine kinderen de kans meer van de omgeving te zien binnen de mogelijkheden.

Unieke cultuur in de Provence

Een bezoek aan een van de mooie steden is rijk gevuld met cultuur, neem bijvoorbeeld de stad Toulon, een van de Franse havensteden of Nice, de toeristische trekpleister van de Franse Riviera. Hier vindt u mooie musea zoals MAMAC-met moderne en hedendaagse kunst of het nationaal museum Marc Chagall. Toulon is een militaire haven met een actuele en historische aanwezigheid van de militaire vloot, heel bijzonder. De balans tussen natuur en cultuur tijdens een last minute vakantie in de Provence is heel aantrekkelijk voor de gasten, u bepaalt zelf wat u wilt doen en zien vanaf de last minute vakantiehuisjes in de Provence. Aix en Provence is een typische Zuid Franse stad, u vindt hier de beroemde straat Cours Mirabeau-laan met platanen en oude herenhuizen en twee fonteinen. Als u deze straat volgt komt u bij het oude centrum met een mooie kathedraal. Een bezoek aan Avignon is bijzonder dankzij de Brug van Avignon, het Pauselijk paleis, de vestingmuren. Tenslotte; maak kennis met de Franse keuken, eenvoudig of duur, een lekker wijntje of vijf-gangen-diner. Dit mag u niet missen tijdens een last minute in de Provence.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.