Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Proef de Franse sfeer bij de vakantiehuizen in Vendee West Loire

De lastminute vakantiehuizen Vendee West Loire staan op de mooiste plekjes. De kustregio Loire Atlantique en de Vendee vormen twee populaire bestemmingen van Pays de la Loire evenals het gebied... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Vendee West Loire


Informatie

De lastminute vakantiehuizen Vendee West Loire staan op de mooiste plekjes. De kustregio Loire Atlantique en de Vendee vormen twee populaire bestemmingen van Pays de la Loire evenals het gebied Centre in de Loire vallei. U treft hier een kustlijn van 450km lang met gezellige badplaatsen en fijne zandstranden zoals bij Saint Jean de Monts. Bij de diverse jachthavens ontdekt u de mogelijkheden voor watersport en de stranden. Pays de la Loire houdt nog stevig vast aan hun liefde voor het authentieke landschap en de tradities .

Actief genieten in de omgeving

Fietsen vanaf de lastminute vakantiehuizen in Vendee West Loire biedt vele mogelijkheden, u zult vele fietsroutes ontdekken onder de naam La Loire a velo-Loire op de fiets. Deze routes leiden u langs kastelen en abdijen zoals de Abbaye de Fontevraud uit de 12e eeuw of het kasteel van Saumur. Wandelen in de omgeving is een andere plezierige bezigheid de Loire vallei. De zandstranden bij Saint Jean de Monts zijn wel het meest bekend. Aan deze zelfde kust ontdekt u ook spa- en wellnesscentra zoals in La Baule. Een uitstapje op de fiets naar het eiland Ile de Yeu is geweldig. Op het eiland Ile de Nourmoutier kunt u het zout ontdekken als het witte goud, bewonder de zoutpannen waar nog steeds zout wordt gewonnen. De kust van Vendee biedt 200km aan kustlijn met meestal zandstranden. U vindt hier mooie strandresorts zoals les Sables Olonne, la Tranche sur Mer of Saint Jean de Monts. Ga lekker vissen op de meren en in de rivieren van Vendee, de liefhebbers komen hier graag voor terug.

Cultuur in Vendee

De culturele bezienswaardigheden in dit gebied vanaf de lastminute vakantiehuizen in Vendee West Loire zijn rijk vertegenwoordigd. Laten we beginnen met de Franse gastronomie, u kunt hier heerlijk uit eten, duur en goedkoop, exclusief of eenvoudig. U zult hier vaak op de menukaart de gerechten met zeevruchten en schaaldieren aantreffen naast de streekgerechten met kaas of aardappels bereid. Daarnaast zou u echt de wijnen uit Anjou, Vendee of Saumur moeten proberen. Bezoek het Parc du Puy du Fou als u wat meer wilt weten over de geschiedenis van de omgeving van de lastminute vakantiehuizen in Vendee West Loire. Bezoek het Escal Atlantic-cruiseschip, Arche de la Nature of Ocearium du Croisic of de Planete sauvage. Als u minder mobiel bent, kunt u mooie autotochten in de omgeving maken zoals naar het hoogste punt van Vendee bij Puy Crapaud op 295m. Bezoek een van de mooie steden in het gebied zoals Challans, Les Herbiers, Fontenay le Comte of Chantonnay. Langs de kust liggen mooie duinen en moerasachtige gebieden waar u prachtig vogels kunt spotten en van de natuur kunt genieten. U kunt van alles doen en zien in Vendee West Loire.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.