Last Minute Vakantiehuizen in Noordzeekust

Er is altijd tijd voor een vakantie aan zee met de last minute vakantiehuizen aan de Noordzeekust. Geniet van veel plezier in de zon in Zandvoort of Kijkduin. Ga windsurfen, zwemmen, kajakken, zeilen of vissen... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Noordzeekust


Informatie

Er is altijd tijd voor een vakantie aan zee met de last minute vakantiehuizen aan de Noordzeekust. Geniet van veel plezier in de zon in Zandvoort of Kijkduin. Ga windsurfen, zwemmen, kajakken, zeilen of vissen het is zeker mogelijk vanuit onze last minute vakantiehuisjes aan de Noordzeekust want de zee is altijd dichtbij. Neem de hond mee op vakantie en maak lange wandelingen samen. Ook kunt u makkelijk uitstapjes maken naar attracties die geschikt zijn voor de hele familie zoals het zeeaquarium Oceanium in Rotterdam en de miniatuurstad Madurodam in Scheveningen.

Actief met de Noordzeeroute

Voor wandelaars en fietsers is het hele traject door de duinen langs de Noordzeekust een feest. Het Nederlandse traject van de Noordzeeroute is ruim 310 km lang. Met de kustlijn als gids fiets je van de Belgische-Nederlandse grens in Sluis helemaal tot in het noordelijk gelegen Den Helder of omgekeerd. Je kunt natuurlijk ook een deel van de route lopen of fietsen tijdens je last minute vakantie aan de Noordzeekust, je bent altijd van de mooiste routes verzekerd. De onverstoorbare golven van de zee, het vrolijk wuivende helmgras en het krakende zand onder je voeten of banden, het is een onovertroffen ervaring.

Bergen met een artistiek tintje

De badplaats Bergen is een populaire toeristenbestemming, vooral vanwege het strand en de zee. Er zijn dan ook talloze last minutes aan de Noordzeekust in en om dit plaatsje te vinden. Maar het heeft meer te bieden! Bergen is al sinds begin van de vorige eeuw een bekend kunstenaarsdorp dat veel schilders, schrijvers en architecten trekt. Het Museum Kranenburgh in Bergen toont een verzameling kunstwerken van deze Bergense School. Kijk eens rond in de villawijk Park Meerwijk die tussen 1915 en 1918 in de stijl van de Amsterdamse School werd gebouwd. Er zijn regelmatig kunstmarkten en muziekfestivals in Bergen wat de feestvreugde verhoogt. In Bergen staat ook het voormalige woonhuis van de beroemde dichter Adriaan Roland Holst.

Bruisend Scheveningen ontdekken

Als je in de omgeving van Den Haag één van onze last minute vakantiehuizen aan de Noordzeekust huurt, dan is een bezoek aan Scheveningen een must. Deze mondaine badplaats was begin 20e eeuw al heel populair bij de gegoede burgers van ‘s Gravenhage, die er graag op warme zomeravonden ging flaneren. Eerst dineren in het Kurhaus en dan ‘s avonds even de pier oplopen en de frisse zeelucht opsnuiven. Aan de boulevard van Scheveningen en op het strand zijn talloze eetgelegenheden waar je heerlijk in de buitenlucht kunt zitten terwijl je je tegoed doet aan een heerlijke maaltijd. Geniet jij mee tijdens je last minute vakantie aan de Noordzeekust?

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/