Ontdek de mooiste vakantiehuizen in Tirol

De vakantiehuizen in Tirol zijn complete en gezellige vakantie adressen . De huizen hebben alles in ‘huis ‘ voor een comfortabel verblijf. De hoofdstad van Tirol is Innsbrück, het is ook gelijk de grootste stad van de deelstaat. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Tirol


Informatie

De vakantiehuizen in Tirol zijn complete en gezellige vakantie adressen . De huizen hebben alles in ‘huis ‘ voor een comfortabel verblijf. De hoofdstad van Tirol is Innsbrück, het is ook gelijk de grootste stad van de deelstaat. Zowel de culturele als natuurlijke bezienswaardigheden zijn belangrijke redenen waarom toeristen kiezen voor een vakantie in Tirol.

Culturele bezienswaardigheden in Tirol

Vanaf de vakantiehuizen in Tirol kunt u mooie musea bezoeken. Zo vindt u in Grassmayr het Glockenmuseum-klokkenmuseum. Het slot Ambrass is onderdeel van het kunsthistorische museum in Wenen. Andere mooie musea in Tirol zijn het Kaiserjägermuseum, Landesmuseum Ferdinandeum of het Volkskunstmuseum. Met een bezoek aan de hoofdstad Innsbrück ontdekt u vele historische gebouwen, de stad ligt aan de rivier de Inn. Het is zomer en winter een veelbezochte stad, u vindt hier van alles wat. U kunt hier eindeloos winkelen in de hoofdstraat Maria Theresien straat, ontdek de historische gebouwen en het wintersportgebied ligt op loopafstand. Als u wilt kennis maken met de dagelijkse cultuur of levensstijl van Tirol bezoek een van de dagmarkten of stop in een dorp onderweg als u rondkijkt in de omgeving. Sfeer proeven tijdens een vakantie in Tirol is een plezierige bezigheid, het is het proberen waard.

Actief genieten in Tirol

De bergen spelen een belangrijke rol tijdens een vakantie in Tirol . Zomer en winter kunt u hier genieten van natuur, bergsport en wintersport, rust en sportieve activiteiten als wandelen en mountainbiken. U kunt vanaf de vakantiehuizen in Tirol mooie routes rijden, zo komt u langs interessante culturele bezienswaardigheden zoals bij de Felbertauernweg. Tirol is een populair wandelgebied van duizenden kilometers met uitdagingen voor gevorderden en prachtige routes voor beginners. De Adelaarsweg is een van de routes.

Wintersport en Tirol zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij Achenkirchen ligt het meer Achensee met stranden, ligweiden en mogelijkheden voor watersport, u kunt er fijn wandelen en mountainbiken. In de winter is het een skigebied met skischolen en langlaufloipes. St Anton am Arlberg heeft dezelfde mogelijkheden. In de zomer kunt u heerlijk wandelen, klimmen en mountainbiken, raften een canyoning, in de winter is het een ski-paradijs met zelfs zwarte pistes met goed verzorgde voorzieningen. Tirol is het hele jaar door een ideale vakantiebestemming.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.