Een vakantie in Andalusië is een feest voor iedereen

Een vakantie in Andalusië waar je verzekerd bent van zon, zee en strand, is een feest voor het hele gezin. Wat wil je nog meer tijdens je vakantie? Heerlijk van het aangename zeewater genieten, de hele dag buiten zijn en ook ’s... Lees meer

Informatie

Een vakantie in Andalusië waar je verzekerd bent van zon, zee en strand, is een feest voor het hele gezin. Wat wil je nog meer tijdens je vakantie? Heerlijk van het aangename zeewater genieten, de hele dag buiten zijn en ook ’s avonds zonder jas buiten op een terras doorbrengen. Waar je ook in een van onze vakantiehuizen in Andalusië bent, er is genoeg te beleven.

Andalusië ontdekken

Deze regio ligt in het meest zuidelijke gedeelte van Spanje en heeft de toerist veel te bieden. De stad Murcia is een prachtige historische stad door de Moren gesticht evenals Granada waar het schitterende Alhambra paleis is overgebleven uit de Moorse periode. Gibraltar is een Engelse enclave die zeker een bezoek waard is en als u er zin in heeft is een boottocht naar Tanger in Marokko ook nog een mogelijkheid als u op vakantie in Andalusië bent. De Costa del Sol is sowieso een van de mooiste strandgebieden waar je heerlijk kunt zwemmen, surfen of kajakken.

Cultuur en natuur in Andalusië

Vanuit uw vakantiehuisje in Andalusië komt u ongetwijfeld posters tegen waarop Stierenvechten en Flamencomuziek worden aangekondigd. Maar ook van eten en drinken, zoals de tapas en de spaanse sherry, zijn de Andalusiërs grote liefhebbers. Katholieke feestdagen worden hier uitgebreid gevierd zoals Pasen en carnaval. Een van die feesten is het Feria de Nuestra Señora de la Salud in Córdoba waarbij duizenden mensen in feestkleding te paard of met paard aan wagen deelnemen aan de processie. Ook het paardenfokken is een diep gewortelde liefhebberij van de mensen hier die vooral de Andalusiër en de Lusitano fokken. De Sierra Nevada en de Sierra Morena zijn prachtige berggebieden en de Gualdalquivir met het beschermde moerasgebied ‘Marismas del Guadalquivir’ is een de indrukwekkende delta met heel veel trekvogels. Waar u ook in onze vakantiehuizen in bent, hier komen alle gezinsleden aan hun trekken. Tijdens een vakantie in Spanje beleeft u de rijke cultuur.
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.