Een vakantie aan de Costa Brava is puur genieten

Onze vakantiehuizen aan de Costa Brava, die vanaf de grens met Frankrijk tot Blanes loopt, staan op prachtige locaties. Dat is ook niet zo moeilijk want de Costa Brava biedt veel afwisseling met ruige rotspartijen... Lees meer

Informatie

Onze vakantiehuizen aan de Costa Brava, die vanaf de grens met Frankrijk tot Blanes loopt, staan op prachtige locaties. Dat is ook niet zo moeilijk want de Costa Brava biedt veel afwisseling met ruige rotspartijen, mooie afgelegen strandjes in baaien en enkele prachtige zandstranden waaronder het bekende Lloret de Mar. Een vakantie aan de Costa Brava, Catalonië, betekent in elk geval veel afwisseling.

Erop uit aan de Costa Brava

Als u in een van onze vakantiehuizen aan de Costa Brava zit in de omgeving van de Franse grens dan is een bezoek aan het Parc Natural Cap de Creus een aanrader. Hier liggen de uitlopers van de Pyreneeën die aan de Middellandse Zee grenzen wat een prachtige combinatie van natuur geeft. In het pittoreske dorpje Cadaqués staat het Museum Casa-Museu Salvador Dali die hier ook gewoond heeft. Ook andere kunstenaars zoals Miró, Picasso en Garciá Lorca werden door de schoonheid van dit gebied aangetrokken. Torroela de Montgri is een mooi plaatsje dat wat zuidelijker ligt en waar het Castel Montgri op de 300 meter gelijknamige hoge heuveltop staat. Voor de kust van L’Estartit liggen de Illes Medes die geliefd zijn om de onderzeese flora en fauna. Een eldorado voor duikers en snorkelaars. Helemaal in het zuiden van de Costa Brava ligt Barcelona wat je alleen al moet zien vanwege de prachtige architectonische kunstwerken van Gaudi. Maar ook de dierentuin en de kabelbanen van Montjuïc en Tibidabo zijn tijdens een vakantie aan de Costa Brava een feest voor het hele gezin.

Cultuur en Vermaak

OveraI in Spanje worden er in de zomermaanden allerlei festivals en festiviteiten gehouden want de Spanjaarden zijn dol op feesten. In Peralada, Totoella de Montgrí en Cadaqués vinden er in kerken, kloosters of in de openlucht allerlei concerten en optredens plaats van lokale en internationale artiesten. Op de laatste zondag van augustus wordt er in Tossa de Mar een schilderswedstrijd gehouden waar wel 200 kunstenaars aan mee doen. Vanuit uw vakantiehuisje aan de Costa Brava is in feestgedruis terecht komen helemaal geen probleem. Boek daarom een vakantiehuis in Spanje.
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.