Zon, zee en strand bij de vakantiehuisjes aan de Costa Brava

De Costa Brava is één van de bekendste bestemmingen voor een autovakantie in Spanje. Ook wanneer u spontaan besluit de zon op te zoeken. Met de last minute vakantiehuizen aan de Costa Brava is het een kwestie van zoeken... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Costa Brava


Informatie

De Costa Brava is één van de bekendste bestemmingen voor een autovakantie in Spanje. Ook wanneer u spontaan besluit de zon op te zoeken. Met de last minute vakantiehuizen aan de Costa Brava is het een kwestie van zoeken en boeken, de auto inpakken en weg te rijden. De Costa Brava staat met name bekend om de prachtige lange zandstranden, de gezellige levendige sfeer en natuurlijk de stad Barcelona. En waarom zou u niet van alle drie tegelijk kunnen genieten. Vanaf de bekende badplaatsen Salou, Lloret da Mar, Blanes en Roses is Barcelona goed te bereiken met de trein. Dit geldt natuurlijk ook voor de minder bekende badplaatsen aan deze kust. Langs het strand en aan de boulevard kunt u overal de gezellige sfeer beleven. Gezellige cafés en restaurantjes nodigen uit voor een drankje en wat tapas, overal flaneren mensen en de straat artiesten maken de sfeer extra speciaal. En last but not least de zandstranden en de warme zee. Niet voor niets hebben veel stranden in Spanje een blauwe vlag gekregen. De stranden zijn schoon en u kunt hier goed zwemmen en zonnebaden. De beste last minute vakantie aan de Costa Brava begint aan het strand.

Barcelona ontdekken

Ook al heeft u spontaan een last minute vakantiehuisje aan de Costa Brava gehuurd een bezoek aan de prachtige stad Barcelona mag eigenlijk niet ontbreken aan uw programma. Barcelona wordt ook wel de stad van Gaudi genoemd, vanwege zijn grote invloed op de architectuur van de stad. De Sagrada Familia, de reusachtige kerk die nog steeds niet af is, is ontworpen door hem en wordt naar zijn stijl voltooid. Park Güell is ook door Gaudi ontworpen en kenmerkt zich door de vele mozaïeken. Zo zijn er nog talloze andere gebouwen door hem ontworpen en natuurlijk het Gaudimuseum. Verder zijn La Rambla, de Arc de Triomf en de magische Fontein zeker een bezoek waard. Ook al heeft u maar 1 dag om in deze stad rond te dwalen, u zult er absoluut van genieten. Reden te meer om te kiezen voor de last minute vakantiehuizen aan de Costa Brava.

Zomervakantie met de kinderen

De Costa Brava heeft ook magische aantrekkingskracht op de kinderen. Niet alleen vanwege de zee en de stranden, hoewel ze zich daar uitstekend zullen vermaken. De meeste resorts bieden talloze activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Van spelletjes en knutselen voor de jongsten tot een gezellige disco voor de wat oudere kinderen. Iets anders wat u veel zult aantreffen aan de Costa Brava zijn de aquaparadijzen. Enorme zwembaden met glijbanen, stroomversnellingen en andere leuke attracties. De kinderen kunnen zich hier de hele dag wel vermaken. Met een last minute aan de Costa Brava zult u ze echt blij maken.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/