Vakantiehuizen in Moraira

Aan de Costa Blanca in Spanje vindt u de mooiste vakantiehuizen in Moraira. Het is een oude vissersplaats en het ligt in een populaire kuststreek. Samen met Teulada, een stil dorp vormt Moraira een enkele gemeente. In de jachthaven liggen mooie... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Moraira

Sirena
3
6

Informatie

Aan de Costa Blanca in Spanje vindt u de mooiste vakantiehuizen in Moraira. Het is een oude vissersplaats en het ligt in een populaire kuststreek. Samen met Teulada, een stil dorp vormt Moraira een enkele gemeente. In de jachthaven liggen mooie boten en jachten, u kunt hier rondvaarten en visexcursies maken. In het centrum van Moraira ligt een typische vissershaven met diverse vissersbootjes en een visafslag voor verse vis. De sfeer in het centrum van Moraira is niet alleen toeristisch, u ervaart hier ook nog steeds de authentieke Spaanse invloeden. De prijs-kwaliteit verhouding is correct. Het is een ideale vakantiebestemming voor levensgenieters.

Actief genieten in de omgeving

  Verwacht in en om Moraira geen pretparken of mini golfbanen of superdiscotheken. U zult veel plezier beleven aan het centrum met terrasjes en restaurants en leuke winkels. Verder kunt u fijn in de omgeving vissen, zwemmen en golf spelen. Wandelen en fietsen is heerlijk dankzij de natuurlijke omstandigheden. Op basis van het katholieke geloof worden er diverse ‘fiestas’ georganisserd. Elk dorp heeft wel een ‘eigen’ feest met telkens weer een andere lading. De hele zomer staat er in het plaatsje een kermis, kleinschalig met wat gezellige attracties voor de kleinere onder ons. Elke vrijdag is er een markt in de badplaats, groot en aantrekkelijk zowel voor de toeristen als de inwoners van Moraira.

Het strand

U vindt hier vier stranden, het grootste strand is Platja de l’Ampolla, het ligt direct naast het centrum van het plaatsje. Het is een zandstrand, 250m lang, 30m breed en overdag bemand met een reddingspost. Platja de Portet is een smal zandstrand, het enige probleem zou kunnen zijn dat de parkeergelegenheid minimaal is. Platje Platgetes is een klein en rustig zandstrand, ideaal voor vissen en snorkelen en een rustig dagje strand. Er is een naakstrand bij Benitachell , bij Cumbre del Sol, voor de liefhebbers.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/