Actieve vakantie

img

Welkom op de pagina voor een actieve vakantie van Bungalow.Net. Houdt u ook zo van een actieve vakantie? Aan het strand, in de bossen of in de bergen, er is voor ieder wat wils. Voor een wandelvakantie of fietsvakantie kunt u op veel plekken terecht en het is dan ook een geliefde actieve vakantie voor families en stelletjes.

Kies uw favoriete vakantie


Actieve vakantie

Lekker de natuur intrekken, te voet of op de fiets, met een picknickmand achterop. Een watersportvakantie beleeft u aan zee of aan ander water. Roeien, surfen, kajakken, vissen, maar ook zwemmen en duiken. U zult genieten van een heerlijke actieve vakantie in Europa, met uw gezin of lekker een weekendje weg met vrienden.

Voor golfliefhebbers is er een actieve vakantie met de vakantiehuizen aan een golfbaan en voor tennisliefhebbers zijn er de vakantieparken met een tennisbaan. Houdt uw conditie op peil in een vakantiehuis met zwembad door dagelijks wat baantjes te trekken. U leest het al er is een actieve vakantie mogelijk voor iedereen. Een actieve vakantie met het hele gezin beleeft u met schitterende wandelingen en fietstochten, maar u kunt ook te paard de omgeving verkennen. Zwemmen in een aquaparadijs is ook een echte belevenis met de kinderen. Sluit de dag af met een partijtje minigolf. Dit en nog veel meer is mogelijk tijdens een actieve familievakantie.

Er zijn meer mogelijkheden voor een actieve vakantie, zo zijn er ook ruitervakanties en vakantiehuizen met paardrijmogelijkheden, vakantiewoningen in de buurt van racecircuits en de buitensportvakanties en outdoorweekenden met rotsklimmen, abseilen, tokkelen en speleologie. Allemaal voorbeelden van een heerlijke actieve vakantie met familie of vrienden. In de winter kunt u actief genieten van een skivakantie in de sneeuw en ijspret op de bevroren rivieren en meren. In elk jaargetijde zijn er weer andere mogelijkheden om te genieten van een geweldige sportieve vakantie.

Tennisvakantie

Een actieve vakantie beleeft u op een vakantiepark met tennisbaan. Het is niet alleen een gezellige bezigheid voor zowel u als de kinderen, er worden zelfs wedstrijden georganiseerd door het animatieteam, ideaal voor een actieve vakantie in Europa. Speel dubbelspel met de kinderen en kijk toe hoe ze het er vanaf brengen in het enkelspel tegen leeftijdgenoten, wie weet winnen ze een prijs. Maar ook bij uw bungalow of vakantiehuis kan in de buurt vaak een balletje geslagen worden en een echte luxe heeft u met een villa met privé tennisbaan. Er is een actieve vakantie op maat voor iedereen met onze vakantiehuizen met tennisbaan.

Golfvakantie

Met de vakantiehuizen aan de golfbaan beleeft u een heerlijke actieve vakantie. Met golfbanen op de mooiste plekken kunt u aan uw handicap werken met uitzicht op het water of de bergen of u staat gewoon midden in de natuur. Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens hun actieve vakantie met de 9 en 18 holes golfbanen. Genietend onder de warme zomerzon, loopt u van hole naar hole, slaat u een birdie of zelfs een hole-in-one? Beleef een unieke golfvakantie in de vakantiewoningen direct aan de golfbaan. Voor een vakantie met kinderen is een vakantiepark met minigolfbaan een geweldige alternatieve golfvakantie.

Watersportvakantie

Genieten van een watersportvakantie in de zomer is een heerlijke optie voor een actieve vakantie en er zijn mogelijkheden voor iedereen. Van lekker zwemmen en snorkelen aan de kust, tot zeilen en surfen op de meren, maar ook van duiken, waterfietsen en vissen tot kajakken en canyoning, er is een passende watersportvakantie voor jong en oud. Geniet van een familievakantie aan zee of aan een meer of trek er opuit met vrienden voor een actieve vakantie met extreme watersporten zoals kitesurfen, windsurfen en strandzeilen. Meet uw krachten met het water onder de warme zomerzon, u zult beslist een onvergetelijke watersportvakantie beleven.

Wintersportvakantie

Lekker op skivakantie in de winter, een jaarlijks terugkerende actieve vakantie voor velen. Op de lange latten de berg af suizen en genieten in de gezellige skichalets met open haard, de ideale wintersportvakantie met familie of vrienden. U vindt onze wintersport vakantiehuizen in de skigebieden van Frankrijk, Oostenrijk, Tsjechië, Duitsland en Italië met de beste mogelijkheden voor Alpine skiën, snowboarden en langlaufen. Met de skichalets aan de piste is uw wintersportvakantie compleet, u begint direct bij de voordeur met uw dagtochten en dit is dan ook de ideale actieve vakantie in de sneeuw. Geniet aan het einde van de dag van de gezellige Après ski of een bezoek aan de sauna of een massage in de wellnesscentra.

Ruitervakantie

Op ontspannen wijze de omgeving verkennen op de deinende rug van een paard of een actieve paardrijvakantie met lange dagtochten, u zult zeker van deze actieve vakantie genieten. Galopperen over het strand of langs de heidevelden, in draf de bergen in of gewoon lekker stappen door de natuur. Een paardrijvakantie is de ideale manier om de omgeving te verkennen, te paard kunt u van de gebaande wegen afwijken en kunt u een grotere tocht maken dan te voet. De vakantiehuizen bij een manege zijn dan ook een uitstekend uitgangspunt voor uw actieve vakantie te paard. Kies voor een ruitervakantie in stijl.

Wandel- en Fietsvakantie

De paden op, de lanen in tijdens een heerlijke actieve vakantie te voet of op de fiets. Overal vindt u routes die u kunt volgen om de omgeving te verkennen. Tijdens uw wandelvakantie kunt u dagtochten plannen vanaf uw vakantiehuis, zo lang als u zelf wilt. Loop ook eens een stuk van de lange afstandswandelroutes, die u meenemen door de mooiste gebieden van elk land, echt een unieke wandelvakantie. Uw fietsvakantie begint met de fietskaarten van Europa. Stippel schitterende routes uit vanaf uw vakantieadres, die u mee zullen nemen langs rivieren, velden en wijngaarden en door bossen en pittoreske dorpen. Beleef uw fietsvakantie op de mountainbike, racefiets of een gewone fiets. Geniet van uw actieve vakantie.

Visvakantie

Neem uw hengels en ander visgerei mee naar uw vakantiehuis aan het water voor een heerlijke visvakantie. Deze actieve vakantie beleeft u aan de fjorden en meren in Noorwegen en Zweden of aan de kust en rivieren van Denemarken, maar ook op vele andere plekken in Europa. Vissen naar zoetwatervis of naar zeevis, kies de visvakantie die bij u past en boek een visvakantiehuis met extra vriezer en fileerplek. Deze speciale vakantiehuizen met vismogelijkheden zijn de ideale bestemming voor elke visliefhebber. Beleef deze actieve vakantie aan het water met uw vrienden en grill 's avonds de vers gevangen vis op de barbecue en sluit de dag af met een biertje.


Vakantiehuizen voor een actieve vakantie


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.