De perfecte vakantie met jouw huisdier

img

De basis van een geslaagde vakantie is een rustige plaats waar je kan rusten zonder je zorgen te maken over een familielid dat buiten in de kou staat of thuis werd achtergelaten. Tenslotte is een vakantie pas echt zorgeloos als iedereen aanwezig is, inclusief je geliefde huisdier.

Kies uw favoriete vakantie


Een huisdiervriendelijke vakantie

Ontdek samen nieuwe gebieden en geniet van een leuke tijd in onze ruime huisdiervriendelijke accommodaties in de mooiste landen van Europa.

Wij hebben accommodaties ter beschikking in een aantal van de meest populaire gebieden in Nederland voor huisdiereigenaars, inclusief in Zeeland, aan de kust van de Noordzee en in Noord Holland. Duitsland, met regio's zoals de Eifel Moezel, Sauerland en het Zwarte Woud, biedt je een prachtige omgeving aan voor wandelingen met jouw huisdier(en).

Voor de meer avontuurlijke reizigers zijn ook wandelen, fietsen, het bezoeken van traditionele dorpjes en afkoelen in prachtige rivieren en stromen tijdens de zomer zijn mogelijk. Als je liever naar Frankrijk, België, Italië of Spanje gaat, zal je ontdekken dat we ook daar vele accommodaties voor jou en jouw huisdier aanbieden in de meest gewilde regio's.

Neem je hond mee op vakantie en ga wandelen in de vrije natuur. Ga op dagreis of boek een weekendje weg. Kies een zomervakantie aan het strand, in de bergen of organiseer een familiereünie. Wij bieden meer dan 26.000 huisdiervriendelijke accommodaties aan dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Een strandvakantie met jouw hondje

Neem jouw hond mee naar het strand en geniet samen met de hele familie van de golven! Speel met een strandbal of frisbee en geniet van elk moment. Maak lange wandelingen, geniet van de zonsondergang, ontspan op een terrasje aan het strand en proef de lokale specialiteiten van Frankrijk, Italië of Spanje. Of ga op vakantie dichter bij huis, bijvoorbeeld in Noordwijk aan de Nederlandse kust van de Noordzee. Het wordt gezegd dat dit het mooiste hondenstrand van Europa is en het biedt een betoverende afwisseling van zand, duinen en hondvriendelijke cafés en restaurants. Het strand wordt omringd door bloembollenvelden en gedurende het bloeiseizoen lijkt deze omgeving een sprookjesland.

Een andere leuke bestemming voor een vakantie met jouw hond is Crokvenica in Kroatië. Hier kan je zelfs ijscrème en speciaal non-alcoholisch bier, Snuffle, voor je huisdier kan kopen! Een koel biertje drinken met je “Brave Jongen”, is er een beter manier om te ontspannen?

 

Ontdek de natuur met de beste vriend van de mens

Of je nu de voorkeur geeft aan bergen, velden of valleien, de ongerepte natuur is ongetwijfeld aantrekkelijk voor mens en hond. Stel je voor: lange wandelingen door bossen, waden door glanzende stromen, genieten van velden vol lavendel, op onderzoek uitgaan in heuvels en wijngaarden, … .

Als je ervoor kiest om te verblijven in vakantiepark La Sapinière in Luxemburg, vind je vlak naast het park een groot natuurreservaat met prachtige wandelroutes. Rivieren en stromen doorkruisen de regio en het park bestaat uit bossen, velden, bergen bebouwd met wijngaarden en adembenemende landschappen.

Vakantiepark Grafschaft in Duitsland is een andere interessante bestemming en biedt talloze mogelijkheden tot ontspanning in het prachtige, glooiende platteland waar je afwisselend wandelt door bossen, heideland, velden en weides.

Tijdens warme avonden geniet je van een heerlijke barbecue en 's ochtends kan je ontbijten op het terras, omringd door de natuur die je vervolgens de hele dag kan verkennen met jouw trouwe viervoeter.

 

Een veilige en ruime omgeving voor jouw hondje

Onze huisdiervriendelijke vakantieparken zijn veilig en laten jouw huisdier toe om vrij rond te rennen zonder dat jij je zorgen moet maken. Veel vakantiehuizen hebben afgesloten tuinen, weidse gronden en laten zelfs meer dan één hond toe. Een vakantiehuis verzekert een aangename vakantie met jouw hond, in tegenstelling tot een krappe hotelkamer. Je hebt meer ruimte, meer comfort, en je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw huisdier niet genoeg plaats heeft om rond te rennen of plezier te maken.

 

Plan tijdig jouw vakantie met een huisdier

Begin zeker tijdig met plannen als je jouw huisdier mee wilt nemen op vakantie en reserveer een huis dat perfect aan jouw noden tegemoet komt. De meeste van onze accommodaties zijn prachtig gelegen en bieden de mogelijkheid om rond te wandelen en de omgeving te verkennen. Zorg ervoor dat je alle nodige documenten hebt zodat jouw hond mee kan reizen en ga op avontuur met Bungalow.net!


Huisdiervriendelijke vakantiehuizen


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.