Vakantiehuizen voor een weekendje weg in Atlantische Kust

De Atlantische kust van Frankrijk loopt aan de westkust van het land, van de Charentes naar de Spaanse grens. Een vakantiehuis boeken voor een weekendje, midweek of een andere korte trip is een ideale manier om kort maar krachtig te genieten... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Atlantische Kust


Informatie

De Atlantische kust van Frankrijk loopt aan de westkust van het land, van de Charentes naar de Spaanse grens. Een vakantiehuis boeken voor een weekendje, midweek of een andere korte trip is een ideale manier om kort maar krachtig te genieten van wat de Franse kust u te bieden heeft, zoals de lange zandstranden, of misschien de zeevisserij, diverse watersporten, ongerepte kust of de bruisende nederzettingen de hier volop te vinden zijn. Dit deel van Frankrijk, dat wordt omringd door de wateren van de Atlantische Oceaan, is er een die waar ontspanning perfect gecombineerd kan worden met het avontuur van het ontdekken van nieuwe plaatsen en mensen. Een weekendje weg aan de Atlantische kust van Frankrijk kan gemakkelijk het beste deel van je week worden; waarom niet gewoon weg van alles, van alle sociale eisen, van schema's en dagelijkse routine en net even ontsnappen in een oceaan van ontspanning? Loop langs de kust bij zonsondergang, of ... als u "durft" tijdens de avond bij zonsopgang; zwemmen, vissen, fietsen langs de kust, een dagje of zo in Bordeaux (een glas Bordeaux wijn is verplicht), een bezoek aan de havens van La Rochelle en Rochefort, het huren van een boot is vrijwel overal mogelijk en zet voor een weekendje weg koers met uw gezin naar de Atlantische kust van Frankrijk!

Kilometers zand... zonder een woestijn in zicht

Lange stukken zand vormen de stranden van de Atlantische kust van Frankrijk, bezaaid met nederzettingen die tot de beste van Frankrijk behoren: elegant en tegelijk een traditionele en ontspannen sfeer. Langs de westkust van Aquitanië is er een lijn van stranden aan de Atlantische Oceaan die gemakkelijk kan worden omschreven met behulp van niets anders dan superlatieven: de mooiste, de meest zonnige, de allerbeste zand en zee bestemming voor uw weekendje weg aan de Atlantische kust in Frankrijk. Achter de stranden hier vindt u vaak duinen en bossen die uw uitstapje kruiden met een heerlijke en sportieve wandeling langs recreatie meren en geurige dennenbossen. Natuurlijk, als u voldaan bent met uw wandeling of fietstocht eindigt uw route weer bij het strand en het verkwikkende water. Zelfs al is uw tijd beperkt, door de veelzijdigheid, het bijzondere klimaat dichtbij de zee, komt u en uw gezin weer als herboren thuis. Bent u al gepakt en bezakt klaar om te vertrekken?

Resorts, steden, watersport, alles in een weekendje weg aan de Atlantische kust in Frankrijk

Als je een fan bent van surfen, dan is een vakantiehuis voor een weekendje weg aan de Atlantische kust in Frankrijk de plek om deze zomer te besteden. De golven hier zijn gewoon perfect om te surfen, met name het gebied van Biarritz en langs het zuidelijke deel van de regio, een aantal van de beste surfstranden op het oude continent zijn hier te vinden. Maar dit is niet alles ... de kust is bezaaid met resorts die je betoveren met de Franse sfeer van restaurants, bars en clubs. Landinwaarts vanaf de kust van het zuidwestelijke deel van Frankrijk is het landschap zeer indrukwekkend bijvoorbeeld de Chatente Maritime, een gebied dat bezaaid is met kanalen en waterwegen, ook wel genoemd "het groene Venetië" en Saintonge, de thuisbasis van Cognac, tot ten noordwesten van Bordeaux, terwijl in het zuidwesten van Bordeaux "Les Landes" te vinden is, een groot bosgebied. De regio Aquitaine rond Bordeaux is het gebied van de bekende wijnen, dus een vakantie als een weekendje weg aan de Atlantische kust in Frankrijk kan ook worden gedefinieerd door de fijne smaak van een goed glas Bordeaux wijn. Kies uw favoriete plek voor een ontsnapping uit het alledaagse aan de Atlantische kust van Frankrijk!


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.