Geniet van uw last minute vakantie aan de Atlantische kust

De last minute vakantiehuizen aan de Atlantische kust vindt u tussen het Loiredal en het Spaanse Baskenland. Een ideale bestemming voor een familievakantie, dankzij de zee en de vele stranden. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Atlantische Kust


Informatie

De last minute vakantiehuizen aan de Atlantische kust vindt u tussen het Loiredal en het Spaanse Baskenland. Een ideale bestemming voor een familievakantie, dankzij de zee en de vele stranden. De stranden tussen La Rochelle in het noorden en Biarritz in het zuiden zijn aantrekkelijke locaties om te ontspannen. Het grote verschil tussen deze twee badplaatsen is kenmerkend voor het brede aanbod van zowel toeristische als rustige stranden. La Rochelle biedt mooie stranden voor strandactiviteiten, families met kinderen, dit alles in een gedwongen sfeer. Biarritz daarentegen staat model voor een bruisende watersportvakantie, het is een paradijs voor surfers, wereldwijd bekend. Langs de hele kust kunt u zwemmen, waterskiën, zeilen en surfen. Wandelen en fietsen in het binnenland is heerlijk, u zoekt de schaduw van de pijnboombossen op. Een ander mooi stuk van deze kust zijn de zoutpannen tussen Ars en Re en Loix. Het is een beschermd gebied met veel soorten vogels.

De cultuur beleven

Ile de Re is een eiland, hoewel verbonden met het vaste land is het nog steeds een eiland. U vindt vanaf de last minute vakantiehuizen aan Atlantische kust nog kenmerkende witte huisjes met groene luifels, kleine straatjes, bloemen en stokrozen die een deel van het landschap bepalen. Alleen op het eiland Re liggen al meer dan 100km aan fietspaden. Een ander leuk uitstapje vanaf de last minute vakantiehuizen aan de Atlantische kust zijn de havens. Saint Martin of La Flotte zijn twee locaties die u echt gezien moet hebben. Het eiland Aix vormt een last minute vakantie aan de Atlantische kust met rust, zonder auto’s en bussen. Het verkeer bestaat uit fietsers, voetgangers en rijtuigen. Hier staat het huis waar Napoleon verbleef na de slag bij Waterloo. Hier vindt u ook Vauban versterkt met muren en het Arsenaal van Rochefort.

De ‘natuurlijke’ Atlantische kust

Tijdens een last minute vakantie aan de Atlantische kust, bijvoorbeeld bij Ile de Re en Ile de Oleron, kunt u kennis maken met de mooie natuur, vissen, zwemmen en boottochtjes maken. Bij Marrennes Oleron kunt u een oesterboerderij bezoeken, een bijzondere ervaring , zeker als u het nooit gezien heeft. Ile Madame is bij laag water wandelend bereikbaar via het Ossenpad. Hier vindt u rust en stilte, natuur en een monument voor 700 priesters . Op het schiereiland Fouras liggen u houten vlotten op palen met talloze visnetten. Deze ‘vishutten’ op zee maken een grote indruk door de verlatenheid en tegelijkertijd het actieve doel dat ze hebben als onderdeel van het landschap. De last minute vakantiehuisjes aan Atlantische kust zijn voor velen een onvergetelijke bestemming.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.