Geniet maximaal van de vakantiehuizen aan het strand in Asturias

De vakantiehuizen aan het strand in Prinsdom Asturië vormen een van de vele mooie strandvakantie-bestemmingen in Spanje. De kust van Asturias heeft van alles te bieden. U ontdekt langs de bijna 350km lange kustlijn de brede stranden... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Prinsdom Asturie


Informatie

De vakantiehuizen aan het strandin Prinsdom Asturië vormen een van de vele mooie strandvakantie-bestemmingen in Spanje. De kust van Asturias heeft van alles te bieden. U ontdekt langs de bijna 350km lange kustlijn de brede stranden, kenmerkende vissersplaatsen, kleine baaien en unieke kliffen. Daarnaast kunt u veel plezier beleven aan de Spaanse keuken, romantisch en gezellig, betaalbaar, eenvoudig of luxe. Het wordt ook wel de Groene kust genoemd, hoe dan ook het is een mooi stukje Noord Spanje. Als u mooie vissersplaatsen wilt bezoeken met soms nog een dagelijkse visafslag of een visveiling of een aankomst of vertrek van een realistische vissersvloot is dat zeker mogelijk. Denkt u hierbij aan Cudillero, Gijon, Llanes of Luarca of Candas om er een paar te noemen.

De kust van prinsdom Asturië

Vanaf de vakantiehuizen aan het strand in prinsdom Asturië zult u zeker de mix van natuur, watersport en gastronomie ervaren. U vindt diverse mooie stranden langs deze kustlijn zoals Rodiles bij Villaviciosa, San Lorenzo in Gijon, Lastres bij Colunga, Torimbia bij Llanes. Op diverse plaatsen vindt u naast de brede stranden mooie wandelboulevards die de kust een eigen uitstraling geven. De Groene kust heeft een behoorlijke naamsbekendheid opgebouwd op het gebied van surfen en windsurfen met als toplocatie – volgens overlevering Tapia de Carariego. De begeleiding en de uitrusting die u kunt huren kunt u rustig professioneel huren. We willen u graag kennis laten maken met diverse stranden aan deze kustlijn. Barayo – la Vega strand ligt bij Valdes, het is een afgelegen en ongerept natuurlijke zwart zandstrand, het is 650 x 90 m groot. Het Torimbia strand bij Llanes is deels een naaktstrand, rustiek, redelijk druk bezocht en het kan er wat winderig zijn. Het Frexulfe strand ligt bij Navia, een rustig zwart zandstrand met een sterke golfslag,, ideaal voor diverse watersporten. Het strand El Silencio ligt bij Cudillero, een afgelegen en ongerept natuurlijk strand wat vrij populair is vanwege de kalme zee. Het Mexota strand ligt bij Tapia de Casariego, een van de plaatsen waar u plezierig kunt surfen. Het San Antonio strand bij Llanes is een druk bezocht wit zandstrand , het ligt wat afgelegen. Het Oleiros strand bij Cudillero is minder populair, wat winderig, de golfslag is sterk dus watersporters opgelet. Vega – Berbes strand bij Ribadesella biedt een prachtig goudgeel zandstrand, genieten dus. Houdt u wel rekening met een ding; iedereen heeft een ander droombeeld van het ideale strand. Misschien vindt u strand A wel heel plezierig vanwege de rust en de veiligheid en een ander vindt het zelfde strand een saai strand, het is maar net wat aansluit bij uw wensen en mogelijkheden.
Spanje is een fantastisch land voor een strandvakantie, zeker als u kiest voor een vakantie aan de kust van Asturië.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.