Kies voor de onvergetelijke vakantiehuizen in Sauerland

Met de vakantiehuizen in Sauerland kiest u voor het laaggebergte van het gastvrije Midden-Duitsland. Een vakantie in Sauerland is om diverse redenen populair. De wintersport bij Winterberg en Willingen is voor... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Sauerland

Speciale Vakantiehuizendeals in Sauerland


Informatie

Met de vakantiehuizen in Sauerland kiest u voor het laaggebergte van het gastvrije Midden-Duitsland. Een vakantie in Sauerland is om diverse redenen populair. De wintersport bij Winterberg en Willingen is voor velen een onvergetelijke sportieve vakantiebestemming. Liefhebbers van de natuur genieten met volle teugen van de grotten bij Iserlohn en wat dacht u van een natuurgebied als het Arnsberger Wald-bos. Als u graag kennis maakt met wat kenmerkende cultuur en historie van de regio, bent in het Sauerland aan het juiste adres met mooie historische steden en dorpen.

Culturele ontdekkingen in het Sauerland

In de omgeving van de vakantiehuizen in Sauerland kunt u de grotten bij Attendorn bezoeken, de Attagrot. De beroemde druipsteengrotten bij Iserlohn zijn ook zeker een bezoek waard. Bij een bezoek aan het dorp Brilon zult u ervaren dat het nederduits nog nauw verbonden is met de nederlandse taal. Bezoek het dorp en ontdek hier de prachtge Kneipp kuuroorden waar u heerlijk kunt ontspannen. Dit zijn stuk voor rijkdommen van dit vakantiegebied, eenvoudig te bezoeken tijdens een vakantie in Sauerland. Silbach is een mooie parel, deze mag u niet missen. Het is een van de oudste dorpen bij Winterberg. Het bestaat nu uit drie boerderijen en wat hutten tegen een berghelling. Het klinkt klein maar het is groots als u het zelf ziet.

Geniet actief in het Sauerland

Wintersport speelt de hoofdrol als er sneeuw ligt. De watersport is een andere belangrijk ingredient vanaf de vakantiehuizen in Sauerland. De waterrecreatie op de meren als de Mohnesee, Biggesee, Edersee of Diemelsee biedt talloze en plezierige mogelijkheden. Winterberg en Willingen zijn de belangrijkste locaties voor de wintersport in Sauerland. In Willingen worden jaarlijks de wereldkampioenschap skispringen bij de Mulhenkopfschans georganiseerd. Winterberg biedt hoogtes van 500 tot 800 meter, om u een idée te geven; er zijn 82 ski en rodelpistes, 55 skiliften, 150 sneeuwkanonnen, 180km aan langlaufloipes, bobsleebaan. In de zomer kunt u bij Winterberg fantastisch wandelen en mountainbiken. In Neuastenberg is een comfortabel luchtkuuroord en u kunt hier ook het Wintersportmuseum bezoeken vanaf uw vakantiehuisje in Sauerland, een meer dan compleet gebied voor skisport en langlaufen. Geniet van deze topvakantie met al uw zintuigen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.