Genieten aan de zee tijdens een vakantie aan de Atlantische Kust

De vakantieparken aan de Atlantische kust waar wij comfortabele en praktische vakantiehuizen verhuren staan op mooie locaties. Ontdek deze mooie regio in Frankrijk met de hoofdstad Bordeaux. La Rochelle is een mooie... Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Atlantische Kust


Informatie

De vakantieparken aan de Atlantische kust waar wij comfortabele en praktischehttps vakantiehuizen verhuren staan op mooie locaties. Ontdek deze mooie regio in Frankrijk met de hoofdstad Bordeaux.

Erop uit aan de Atlantische kust

La Rochelle is een mooie havenstad aan de Atlantische Oceaan die met het eiland Île de Ré verbonden is door een brug met een lengte van bijna 3 kilometer. Het is leuk om tijdens uw vakantie aan de Atlantische kust het mooie eiland te bezoeken met de typerende witte huisjes met het groene houtschrijnwerk en oranje dakpannen. Vandaag de dag wordt er nog wijn verbouwd en zijn er lokale vissers actief. Ook wordt er zout gewonnen. Bezoek het aquarium in La Rochelle, met 65 grote aquariums met meer dan 10.000 zeedieren uit de Atlantische Oceaan. En als u toch vanuit onze vakantieparken aan de Atlantische kust in La Rochelle bent, maak dan een boottocht naar het Île d’Oleron waarmee u dan ook langs het 17e eeuwse Fort Boyard vaart. Bezoek het apenpark in Labenne, La Pinède des Singes, en kijk hoe grappig zij met elkaar spelen. Voor kinderen is het dolle pret.

Evenementen en festivals

Het lijkt wel alsof het het hele jaar door feest is aan de Atlantische kust omdat er zoveel te doen is. Vanuit uw bungalowpark aan de Atlantische kust kunt u in de wijde omgeving naar allerlei leuke evenementen. In Angoulême is er het festival Musiques Métisses, in Confolens is er een folklorefestival, in Parthenay een jazzfestival en in Cognac een Blues festival. Elk plaatsje heeft zijn dorpsfeesten waarbij er volop gedanst en gedronken wordt. Op dé plek van de Romaanse in Poitou-Charentes, de Abdij aux Dames in Saintes, wordt jaarlijks het Festival de Saintes georganiseerd. Op dit festival wordt barokke, klassieke en moderne muziek ten gehore gebracht. Met meer dan 35 concerten worden de in totaal 15.000 belangstellenden met de muziek vermaakt. Met een vakantie aan de Atlantische kust hoeft u zich niet te vervelen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/