Vakantiehuizen in Nord pas de Calais

Vakantiehuizen in Nord-Pas-de-Calaisboekt u voor een gedenkwaardige cultuurvakantie. Vanuit een vakantiehuisje in Nord-Pas-de-Calais kunt u de cultuur van Frankrijk bewonderen. Bezoek museums en kunstgalerijen waar... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Nord pas de Calais


Informatie

Vakantiehuizen in Nord-Pas-de-Calais boekt u voor een gedenkwaardige cultuurvakantie. Vanuit een vakantiehuisje in Nord-Pas-de-Calais kunt u de cultuur van Frankrijk bewonderen. Bezoek museums en kunstgalerijen waar u kunstwerken van artiesten zoals Rubens, Matisse en Carpeaux kunt bewonderen. Vakantiehuisjes aan de kust in Nord-Pas-de-Calais zijn geschikt voor een zonnige strandvakantie. Ga lekker zwemmen aan de zandstranden van de Opaalkust. Gewoon lekker liggen zonnen aan het strand en een mooi bruin kleurtje opdoen of zelfs duiken behoren tot de mogelijkheden. Vanuit een vakantiehuis in Nord-Pas-de-Calais zult u zeker van uw strandvakantie genieten.

De natuur in vanuit vakantiehuisjes in Nord-Pas-de-Calais

Voor uw vakantie in de natuur nodigen wij u uit om naar Nord-Pas-de-Calais te komen. Vanuit een vakantiehuis in de natuur kunt u de natuur ingaan en deze op uw gemak verkennen. Doe dit te paard in de bossen rondom uw vakantiehuisje met manege in Nord-Pas-de-Calais of bezoek het nationaal park Parc Naturel régional de l’Avesnois waar u op zoek kunt naar dieren zoals salamanders, wilde katten of zelfs een steenuil. Vakantiehuisjes in Nord-Pas-de-Calais kunnen perfect gebruikt worden voor een sportieve vakantie. Ga heerlijk wandelen, fietsen of paardrijden. Vakantiehuizen in Frankrijk zullen uw vakantie tot een succes maken.

Gastronomisch genieten vanuit een vakantiehuis in Nord-Pas-de-Calais

Uw culinaire vakantie begint in vakantiehuisjes in Nord-Pas-de-Calais. Bezoek de plaatselijke restaurants waar u een visgerecht als de Waterzooi, vleesgerecht als de Hochepot of de Vlaamse wafel kunt proeven. Doe dit met de hele familie tijdens uw familievakantie in Nord-Pas-de-Calais. Vanuit het geboekte vakantiehuisje kunt u met z’n allen niet alleen van het lekkere eten genieten, maar ook van allerlei leuke activiteiten. Speel leuke spelletjes in de tuin van het vakantiehuis met zwembad in Nord-Pas-de-Calais waar u tikkertje of verstoppertje met de kleintjes kunt spelen en ’s avonds als het wat rustiger is, geniet van de lekkere biertjes van de regio zoals het bier de Trois-Monts.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.