Vakantiehuizen voor de Herfstvakantie Groot Brittannie

De culturele herfstvakantie in Groot Brittannie is rijk vertegenwoordigd. Stonehenge is wereldberoemd zoals in Amesbury. Deze grafmonumenten zijn grote staande stenen in een cirkel, de mystieke sfeer blijft er altijd hangen. Londen is... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Groot Brittannie


Informatie

De culturele herfstvakantie in Groot Brittannie is rijk vertegenwoordigd. Stonehenge is wereldberoemd zoals in Amesbury. Deze grafmonumenten zijn grote staande stenen in een cirkel, de mystieke sfeer blijft er altijd hangen. Londen is een grote stad en een van de alfa wereldsteden naast Parijs, Tokio en New York city. In Londen vindt u historische en moderne architectuur, de mix van oud en nieuw geeft de stad extra allure. Vier zeer bekende gebouwen zijn Tower of Londen, Greenwich nederzettingen, de Kew Gardens en de gebouwen van

Westminster. Kijk rond in uw eigen tempo tijdens de stadswandeling. Edinburgh is bekend vanwege het Edinburgh kasteel, de dierentuin en de Royal Botanische tuinen. De steeds wisselende kleuren in de natuur geven de historische gebouwen nog meer uitstraling.

Een actieve herfstvakantie is leuk voor iedereen

Een wandeling over de Towerbridge van Londen is enig tijdens de herfstvakantie in Groot Brittannie. Dagelijks passeren meer dan 40.000 voetgangers en voertuigen deze brug. Een andere plek om fijn te wandelen is bij Buckinghampaleis, dit moet u zelf ervaren. Het reuzenrad Ey of Londen is groot en met 135 meter hoogte biedt het een fantastisch uitzicht over de stad. Een museumtoer met de fiets, op uw wandelschoenen, met de motor of met de auto door Engeland is schitterend; zowel de routes als de musea. In de stad Londen zelf is het aanbod van musea groot van kunst tot historie, over de oorlog en over het koningshuis. Als u buiten de stad komt, zult u vaak verrast worden door kleinschaliger musea in de dorpen, onbekend maar zeker aantrekkelijk. De Engelsen zijn trots op de historische erfenis.

Beleef veel vakantieplezier aan uw vakantie in Groot Brittannie

Ontdek de zoetwatermeren in Schotland tijdens de herfstvakantie in Groot Brittannie. Twee voorbeelden hiervan zijn Loch Lomond en Loch Ness. Loch Ness is groot en diep en intrigerend vanwege de legende over het monster van Loch Ness. Kies voor Wales als u een complete vakantie wilt. U vindt hier mooie steden, mythen en legendes in een mooi natuurlijk landschap. In Wales kunt u surfen en zwemmen, wandelen en fietsen, zeilen en genieten van de natuur. Er is voor ieder wat wils. Het land van Koning Arthur is een van de voorbeelden van de rijke historie van Groot Brittannie. Als u van historie en beweging houdt, kiest u voor het historische Albert Dock in Liverpool met unieke musea, kunstgalerijen en een rijk bedeelde winkelstraat. Groot Brittannie leeft.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.