Proef de herfstsfeer bij de vakantiehuizen in Zuidoost Engeland

De vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Zuidoost Engeland staan in een mooi stukje van Groot Brittannië. U kiest met deze accommodaties voor een afwisselende vakantie. Zo vindt u hier leuke pretparken zoals... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Zuid Oost Engeland


Informatie

De vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Zuidoost Engeland staan in een mooi stukje van Groot Brittannië. U kiest met deze accommodaties voor een afwisselende vakantie. Zo vindt u hier leuke pretparken zoals World of Adventures in Chessington, of bezoek het openluchtmusea in Kent Life museum in Maidstone. Ontdek het landschap met een stoomtrein of bezoek de paardenrenbaan voor het beproeven van uw geluk of het proeven van de sfeer. Deze voorbeelden geven wel aan dat er altijd wat valt te beleven in Zuidoost Engeland, het is maar net wat u aanspreekt.

Kunst in Zuidoost Engeland

Liefhebbers van kunst kunnen diverse bezienswaardigheden ontdekken vanaf de vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Zuidoost Engeland. De Canterbury kathedraal is een prachtige middeleeuwse kathedraal uit de 11e eeuw. De glas-in-loodramen zijn uniek in West Europa. Het Fishbourne Roman paleis biedt nog interessante overblijfselen van tegelmozaieken, en zelfs religieuze kunst. Het openluchtmuseum in Kent Life is spectaculair als u wilt kennismaken met kleine details van het voormalige boerenleven in Engeland, compleet met oude gereedschappen en voorwerpen. Ightham Mote ligt verborgen in een vallei, een landhuis met een gracht in middeleeuwse stijl, bewonder de crypte en de tudorkapel met het prachtig beschilderde plafond. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van historische gebouwen en musea, waar u als liefhebber plezier aan kunt beleven.

Dorpen in Zuidoost Engeland

Dorpen en steden verkennen vanaf de vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Zuidoost Engeland is een leuke bezigheid, op deze manier komt u op toeristische en mindertoeristische plaatsen. Het dorp Chichester is ooit door de Romeinen gesticht en is nu een elegante stad aan de zuidkust van Engeland. Het Goodwood House is een bekende toeristische trekpleister. Arundel is een klein marktstadje met een gezellig historisch centrum van de South Downs. Het kasteel, de kleine straatjes en leuke winkeltjes geven het plaatsje een eigen sfeer. Alfriston is een schilderachtig dorpje in de Cuckmere vallei. Het is een dorp met oude huisjes, vakwerkhuizen en oude herbergen. Sandwich is een middeleeuws plaatsje aan de rivier de Stour. Hier zult u vakwerkhuisjes van Hollandse wevers aantreffen, u ziet het terug in de gevels. Als u liever voor wat moderners en groters kiest, kiest u dan voor Royal Tunbridge Wells compleet met kuuroord , een royale winkelstraat en een promenade.

Bezienswaardigheden in Zuidoost Engeland

Groot Brittannie is een bijzonder land, met mooie tuinen, kastelen en vaak wat kleinschaliger dorpen en gemoedelijke steden in Engelse stijl. Er valt van alles te ontdekken vanaf de vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Zuidoost Engeland. Ik kan het niet laten en geef u graag nog wat suggesties voor een dagtocht. Bezoek het Leeds kasteel met de prachtige interieurs, het kasteel is omringd door een meer. De Battle Abbey uit 1066 is gebouwd op de plek waar de veldslag van Hastings werd geleverd. Het Sissunghurst kasteeltuin is zeker uw bezoek waard als u van tuinarchitectuur, rust en wandelen houdt. De beste kennismaking met Zuidoost Engeland is zelf gaan kijken.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.