Vakantiehuizen voor de Herfstvakantie Ierland

Een herfstvakantie in Ierland is onvergetelijk. Het aanbod van cultuur is groot. De archeologische vindplaats Bru na Boinne is uniek in county Meath, de grafheuvels van Newgrange en Knowth zijn bijzonder. Lees meer

Populaire bestemmingen

Speciale Vakantiehuizendeals in Ierland


Informatie

Een herfstvakantie in Ierland is onvergetelijk. Het aanbod van cultuur is groot. De archeologische vindplaats Bru na Boinne is uniek in county Meath, de grafheuvels van Newgrange en Knowth zijn bijzonder. De Skellig eilanden is een rotsachtige eilandengroep, zeker een bezoek waard vanwege het landschap en het Skellig Micheal klooster. De sierspeld van Tara is een Keltische sierspeld, nu te bewonderen in het nationaal museum in Dublin, met een symbolische historische waarde. Glendalough betekent Dal van de twee meren met een link naar Lower Lough en Upper Lough. In het dal staat het St Kevin´s klooster ontstaan door de aanwezigheid van een kluizenaar. Hier loopt de pittige wandeling naar de Wicklow Mountains. Hier vindt u ook het St Kevins kruis, een eenvoudig Keltisch kruis.

Geniet van en in de natuur van Ierland

De herfst is een bijzonder seizoen in de natuur dankzij het kleurenspel en de vele veranderingen. Dat ziet u ook terug tijdens de herfstvakantie in Ierland aan de kust van bijna 1500 km. De kliffen, het schone water, de strandwandeling, de watersportrecreatie en gezellige vissersdorpjes maken deze vakantie bijzonder. Daarnaast kunt u hier fijn wandelen, mountainbiken en klimmen. Noord Ierland heeft een wat melancholieke sfeer vanwege het heftige historische verleden. De oesterfestivals, paardenmarkten en de oude landhuizen geven deze regio een eigen uitstraling. Bij Glendalough ligt een prachtig en professioneel klimgebied. De Araneilanden zijn een bijzonder dagje uit als u actief wilt genieten van de natuur. De klippen van Moher vormen de hoogste klipkusten van Europa met 120 meter hoge rotsen die oprijzen uit het water bj Hag.s Head.

Een actieve herfstvakantie in Ierland leeft en bruist

Als u van natuur houdt, kiest u voor een bezoek aan een nationaalpark zoals Wicklow bergen of het Connemara nationaalpark. Tijdens de herfstvakantie in Ierland kunt u hier extra genieten van dit jaargetijde.De Bluestack bergen in het rustige Donegal zijn een prachtige wandeling, hier kunt u eindeloos wandelen. In de bossen van Coitllte Outdoors kunt u fijn wandelen en mountainbiken. U vindt talloze activiteiten in de frisse lucht zoals wildwatervaren in county Galway. De stranden van Ierland zijn plezierig voor uw strandwandeling met hond, zoals bij Tragumnastrand en Skibbereen. De watersport met duiken tussen de riffen, surfen in Rossnowlaghl of kano varen in Chapelizod is een aanrader. Hetzelfde geldt voor de rustige stranden en mooie baaien.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.