Vakantiehuizen voor de Herfstvakantie in Twente en de Achterhoek

De vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Twente en de Achterhoek zijn een prima basis voor uw cultuurvakantie. In Twente kunt u diverse kloosters bezoeken zoals in het Sint Antoniusklooster in Albergen of het Stift in Weerselo. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Twente en de Achterhoek


Informatie

De vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Twente en de Achterhoek zijn een prima basis voor uw cultuurvakantie. In Twente kunt u diverse kloosters bezoeken zoals in het Sint Antoniusklooster in Albergen of het Stift in Weerselo. Als u kennis wilt maken met typische historische stadjes denkt u dan aan Ootmarsum-autovrij en ambachtelijk of Oldenzaal met de mooie basiliek. Het stadje Diepenheim is vaak bezocht en schilderachtig. U vindt in de nabije omgeving maar liefst zes kastelen en de watermolen Den Haller is ook opengesteld voor bezoekers. Liefhebbers van kunst en antiekwinkels kunnen in Diepenheim heerlijk rondsnuffelen. Zutphen is een grotere stad met diverse musea zoals het Grafisch museum met een handboekbinderij of museum Henriette Polak over Nederlandse figuratieve kunst. Er is van alles wat.

Geniet actief van uw Herfstvakantie

Een actieve Herfstvakantie in Twente en de Achterhoek is een gezellig avontuur voor jong en oud. Breng een bezoek aan avonturenpark Hellendoorn met waterattracties, glijbanen en speeltuinen. Bij Oldenzaal loopt een Europese wandelroute vanaf Den Haag naar Polen. Een andere mooie wandelroute is het Marskramerspad en de Handelsweg. Dankzij de natuurlijke omgeving vindt u bij Vasse een vertrekpunt van diverse wandel- en fietstochten. U vindt vanaf de vakantiehuizen in Twente en Achterhoek het dal van de Mosbeek, het Streu en Springendal. Ontdek de watermolens onderweg zoals bij Bels en Ootmarsum. In de Achterhoek kunt u op diverse manieren actief genieten. Denkt u hierbij aan fietsen en wandelen, paardrijden en huifkartochten maken, kano- en ballon varen. Ontdek de themaroutes zoals de Achtkastelenroute van 33km of de Berendroute-fietsroute voor kinderen.

Ontdek het originele Twente en de Achterhoek

Vanaf de vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Twente en de Achterhoek kunt u kennis maken met typisch Twentse en Achterhoekse tradities en ambachten. Bezoek het Veenmuseum aan de Paterswal. U vindt hier veenhutten, een oude boerderij en winkel-gelagkamer. De wandelroute is een aanrader over het terrein of neem het veentreintje. Borculo is een prachtig stadje met het boerderijmuseum de Neeth, Markt 12-verzetsmuseum of het Agrarisch museum de Freriksschure. De Mallumse molen uit 1748 in Eibergen is een molen met muldershuis, gracht en sluis, elke zaterdag wordt er gemalen met vrijwilligers. Zutphen heeft als bijna elke stad eigen festivals zoals het Chocoladefestival in september of de nationale Bokbierdag op de markt. Voor de sportievelingen, in april of mei wordt de Achterhoekse Wandelvierdaagse in Doetinchem gelopen.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/