Vakantiehuizen voor de Herfstvakantie in Utrecht

Maak kennis met de cultuur vanaf de vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Utrecht. De stad Utrecht heeft veel te bieden zoals de Oudegracht en Nieuwegracht., de kades en werfkelders en de rijkdom aan musea maakt deze vakantie nog aantrekkelijker. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Utrecht


Informatie

Maak kennis met de cultuur vanaf de vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Utrecht. De stad Utrecht heeft veel te bieden zoals de Oudegracht en Nieuwegracht., de kades en werfkelders en de rijkdom aan musea maakt deze vakantie nog aantrekkelijker. Het Rietveldhuis uit 1924 geeft de stad een extra dimensie evenals de vele andere musea. Ontdek de tuinarchitectuur in Makeblijde; hier vindt u kunst, natuurschoon en vakmanschap. Maarn is het Tuindorp, ontstaan uit de armoede van arbeiders die hun eigen eten verbouwden. Het Landgoed Vollenhoven biedt een mooie mix van park, moestuin, ijskelder, koetshuis en oranjerie. In de Vechtstreek ziet u fantastische villa’s als stille getuigen van het de rijke levensstijl van toen. De herfstkleuren maken het rondkijken in de omgeving nog specialer.

U kunt actief genieten van een Herfstvakantie in Utrecht

De diverse markten in de stad Utrecht zijn een leuk dagje uit vanaf de vakantiehuizen in Utrecht. Denkt u hierbij aan de bloemenmarkt, lapjesmarkt of antiekmarkt. U vindt mooie natuur tijdens de Herfstvakantie in Utrecht. De bossen van de Grebbeberg, het Jagtbos of de Leusderheide zijn nog mooier tijdens deze periode. Als u van wandelen en fietsen houdt, bent u hier aan het juiste adres langs kastelen en landgoederen. De Vecht is een van de hoofdaders voor de watersport, u vaart hier langs prachtige landhuizen, daar waar de Amsterdamse kooplui hun welvaart vierden. De wandelingen en fietstochten langs deze oevers zijn zeer populair. Landgoed Oud Amelisweerd biedt mooie wandel- en fietsroutes, uilenwandeling, kinderprogramma’s met de boswachter. Kies voor Utrecht.

De Herfstvakantie is leuk voor het hele gezin

U kunt met het hele gezin plezier beleven aan uw vakantie vanaf de vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Utrecht. Zo is een bezoek aan dierenpark Amersfoort altijd een succes met het doolhof, de vele dieren en het Dinobos. Iets heel anders is boerengolf spelen op Boerderij Leuterveld. U moet niet bang zijn voor vieze schoenen, het is in een weiland. De Utrechts Domtoren beklimmen is weer heel wat anders maar ook leuk. Kies voor een rondleiding met gids en geniet van het mooie uitzicht. De Klompenpaden zijn wandelpaden langs de beken, door het platteland en agrarisch landschap. De rust en natuur geven u de kans om letterlijk en figuurlijk op adem te komen. Monkey Town Amersfoort is een indoor speelparadijs met speeltoestellen van ballenbak tot spannende glijbanen, zeer geschikt voor het slecht weer scenario tijdens de Herfstvakantie.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/