Vakantiehuizen voor de Herfstvakantie in Drenthe

De vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Drenthe is het beste begin van uw vakantie. U kunt van alles verwachten in deze provincie van historie met hunebedden, tradities en levensstijl zoals de streekroman Bartje en... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Drenthe


Informatie

De vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Drenthe is het beste begin van uw vakantie. U kunt van alles verwachten in deze provincie van historie met hunebedden, tradities en levensstijl zoals de streekroman Bartje en uitdaging en actie voor het hele gezin in de attractieparken. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor musea zoals het Drukkerijmuseum in Meppel of het herinneringscentum Kamp Westerbork in Hooghalen. Bezoek het museumdorp Orvelte vol tradities en ambachten. In Veenhuizen staat het Glasmuseum en het Gevangenismuseum. Kies voor een gezellige stadswandeling in Leeuwarden of Meppel. Naast sfeer proeven zult u diverse historische monumenten ontdekken. De WOII heeft diverse sporen achter gelaten, zowel in de dorpen als in de steden. Er is voor ieder wat wils in Drenthe.

Een actieve Herfstvakantie in Drenthe is bijzonder

De Herfstvakantie in Drenthe heeft veel te bieden. Zo kunt u op een plezierige manier uw energie kwijt op de Kunstskibaan Drenthe als voorpret en voorbereiding op uw wintersportvakantie. Hier kunt u onder veilige omstandigheden technieken aanleren in een gezellige sfeer. Nordic walking, afkomstig uit Finland, is dankzij de natuurlijke omgeving populair in Drenthe. Liefhebbers van paardrijden zullen vanaf de vakantiehuizen in Drenthe ontdekken dat er vele kilometers aan ruiterpaden op u liggen te wachten. De Hunzevallei is een van de vele voorbeelden waar u fijn kunt wandelen, fietsen en mountainbiken in de natuur, langs hunebedden en beken. Bezoek de uitkijktoren bij Eexterveen. Afhankelijk van het weer kunt u zelfs mooie tochten op het water maken, de herfstkleuren zijn ieder jaar weer betoverend.

Bezoek een van de vele parken in Drenthe

Tijdens een Herfstvakantie vanaf de vakantiehuizen in Drenthe beleeft u veel plezier aan de vele parken in deze provincie. In Emmen staat een dierentuin waar jaarlijks vele nationale en internationale bezoekers op af komen. Aquarena is een zwem- en golfslagbad, zeer populair vanwege de attracties onafhankelijk wat voor weer het is. Het Veenpark in Emmen is een Drents Openluchtmuseum. U kunt kiezen met de kids voor attractiepark in Drouwen, ook leuk voor de kleintjes maar Sprookjeshof Zuidlaren is ook zeker een aanrader. Als u wat meer informatie wilt over de tijd van toen, kiest u dan voor het Veenpark in Barger Compascuum of de Ontdekkingskamer in Drents museum in Assen. Jong en oud komt tijd te kort met de Herfstvakantie.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/