Last minutes in Twente en de Achterhoek voor een topvakantie

Heeft u een momentje vrij, maar heeft u nog niet besloten wat u gaat doen? Laat u verrassen met de last minute vakantiehuizen in Twente en de Achterhoek. Ga heerlijk mountainbiken op de heuvels van de Holterberg... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Twente en de Achterhoek


Informatie

Heeft u een momentje vrij, maar heeft u nog niet besloten wat u gaat doen? Laat u verrassen met de last minute vakantiehuizen in Twente en de Achterhoek. Ga heerlijk mountainbiken op de heuvels van de Holterberg of vissen in een van de vele rivieren die door dit grotendeels agrarische gebied lopen. Een vakantie met de kinderen is ook een echte aanrader want er is van alles te doen, zoals een dagje naar het avonturenpark Hellendoorn of lekker ontspannen aan de twee meren bij Enschede, het Rutbeek en het Lonnekermeer. Ideaal om te zwemmen, zonnebaden, vliegeren en te leren waterskiën. Met een last minute vakantie in Twente en de Achterhoek zit je altijd goed.

De cultuur herleven

Zowel Twente als de Achterhoek heeft een langlopende geschiedenis die je terug zult vinden in het landschap. Trek er opuit op de fiets vanaf uw last minute vakantiehuisje in Twente of de Achterhoek en u zult kastelen, beken, landgoederen, kerken en oude Saksische boerderijen tegen komen. Breng een bezoek aan de mooie steden zoals Zutphen, een oude Hanzestad aan de IJssel en Doetinchem met de Slangenburg. Het zijn ook regio’s vol tradities, waaronder de Paasvuren, klootschieten, de Poaskearls in Ootmarsum en de Noaber vrouwleu in Aalten. Maar het is ook de regio van de levendige zwarte cross, Achterhoek spektakel tour en diverse andere evenementen zoals autoshows, bloemen corso’s en markten. Er is zo veel te doen tijdens een last minute vakantie in Twente en de Achterhoek, je zal je geen moment vervelen.

Trek de natuur in

De Dinkel en de Vecht zijn belangrijke rivieren in Twente en lenen zich uitstekend om te vissen, kanoën en om schitterende fiets- en wandeltochten langs te maken. De last minute vakantiehuizen in Twente en de achterhoek zijn het ideale uitgangspunt om de schitterende natuur te ontdekken. Trek rond Winterswijk door het typische coulisselandschap, waar weilanden en bomen elkaar afwisselen, dit kunt u ook te paard doen. De Boswachterij Ruurlo en de Lochemse berg nodigen ook uit voor een dagtocht. Onderweg stoppen bij een restaurantje mag ook niet ontbreken aan uw dagtocht door de natuur. Beleef het allemaal met de last minutes in Twente en de Achterhoek.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/