Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Vakantiehuizen voor de Herfstvakantie in Veluwe

Kies voor de vakantiehuizen voor Herfstvakantie op de Veluwe als u onbezorgd wilt genieten. Er even tussen uit in het najaar is een prima voorbereiding op de winter. Zo kunt u kiezen voor een museumbezoek zoals... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Veluwe


Informatie

Kies voor de vakantiehuizen voor Herfstvakantie op de Veluwe als u onbezorgd wilt genieten. Er even tussen uit in het najaar is een prima voorbereiding op de winter. Zo kunt u kiezen voor een museumbezoek zoals het Tegelmuseum in Otterlo of Flipje en streekmuseum in Tiel. Het Airborne museum in Hartenstein in Oosterbeek is een aanrader als u van cultuur en historie houdt. Bezoek een gezellige stad als Harderwijk met de gezellige boulevard, de sfeervolle binnenstad met historie in de vorm van de Vischpoort of de basiliek. Maak een rondwandeling in de stad en ontdek de muurschilderingen. Ontdek het Sonsbeekpark bij Arnhem. Het is een park rijk aan beukenbos met een heuvelachtig karakter. Huis Sonsbeek is gevarieerd met de Witte villa, het theehuis de Palatijn, het Nederlands Watermuseum, de Witte Watermolen, ijskelder en uitkijktoren Belvedere, de ideale mix van cultuur en natuur.

Geniet actief van uw Herfstvakantie

De Herfstvakantie op de Veluwe is van alle markten thuis. Mede dankzij het gevarieerde landschap is dat mogelijk. De randmeren zoals het Nauwerwold bieden fijne mogelijkheden voor kano varen, zwemmen, schaatsen, zeilen, surfen en boottochten maken. Afhankelijk van het weer in het najaar kunt u kiezen voor de watersport. Een wandeling of fietstocht rondom de Veluwemeren zijn heerlijk, deze kunt u net zo lang of kort maken als u zelf wilt. De Veluwe heeft veel bos; een wandeling of mountainbiketocht of fietstoer is altijd een succes. Zo kunt u in de omgeving van Hattem kiezen voor golfen, kano varen, er is een speeltuin en u kunt de haven bezoeken. Voor de liefhebbers; in Arnhem wordt er elke dag wel ergens een markt gehouden, een leuke manier om sfeer te proeven in een stad.

Kies voor een bijzondere vakantiebestemming op de Veluwe

De Hoge Veluwe is een bijzondere vakantiebestemming vanaf de vakantiehuizen voor Herfstvakantie op de Veluwe. Het park biedt recreatie op de witte fietsen, cultuur met het Kroller Mullermuseum, het beeldenpark of het Museonder. Het landschap met bossen, heide en een kudde rundvee voor het natuurlijk balans is uniek. Kroondomein het Loo is een ander landgoed op de Veluwe met paleis het Loo, kasteel het Oude Loo, de paleistuinen en de Koninklijke Houtvesterij. Delen van het landgoed zijn opengesteld voor bezoekers. Ook hier vindt u cultuur en natuur onder een dak. Park Zypendaal is een landschapspark ken landgoed in Arnhem. Hier vindt u een glooiend bosrijk gebied met weilanden, er is een trimbaan, een speelweide en een natuurpad in het park. U hoeft zich niet te vervelen op de Veluwe.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.