Ontdek de natuur rond onze mooie vakantieparken in de Dolomieten

Onze vakantieparken in de Dolomieten staan midden in de bergen omgeven door prachtige toppen en natuurschoon. Voor de meest spectaculaire wandelingen in de bergen moet u beslist uw vakantie in de Dolomieten doorbrengen. Lees meer

Populaire Vakantieparken in Dolomieten

Speciale Vakantieparkendeals in Dolomieten


Informatie

Onze vakantieparken in de Dolomieten staan midden in de bergen omgeven door prachtige toppen en natuurschoon. Voor de meest spectaculaire wandelingen in de bergen moet u beslist uw vakantie in de Dolomieten doorbrengen. Ook UNESCO heeft de unieke schoonheid van dit berggebied herkend en beloond met een vermelding op de Werelderfgoedlijst. Een unieke vakantie in Italië.

Natuurparken

Vanuit alle vakantieparken in de Dolomieten kunt u op verkenning gaan in de bergen. Er zijn echter in het berggebied twee natuurparken die u niet mag overslaan: Fanes-Senes-Brajes en Puez-Odle. Beide gebieden zijn duizenden hectare groot en bestaan uit bossen, velden, gletsjers, rotsformaties en riviertjes. Overal in de Dolomieten zijn er de via ferrata routes die van de paden afwijken en je recht over de rotsen laten klauteren. Een nieuw avontuur als je op vakantie in de Dolomieten bent.

Erop uit in Trentino

Trentino is een regio in het noorden van Italië waar u vanuit uw bungalowpark in de Dolomieten beslist rond moet kijken. Er liggen 300 meren in deze regio, met het Gardameer als bekendste. Hier is het heerlijk windsurfen of zeilen of gewoon aan een van de strandjes aan de oevers liggen. Fietsen is goed te doen want er liggen honderden kilometers aan fietspaden in dit gebied. Sinds 2013 is er zelfs in de gemeente Val Sugana ook een mogelijkheid om er met elektrische fietsen op uit te gaan. Een leuke activiteit voor het hele gezin. Golfen is er niet meer alleen voor ouderen en goed gesitueerde mensen maar voor iedereen. Je kunt zelfs golfen op een hoogte van 1.200 meter op de baan van Folgaria. Eén van de oudste golfbanen van Italië vind je bij Madonna di Campiglio. Ook bij deze golfclub geldt: iedereen is welkom, dus ook jongeren en kinderen. Jullie zullen genieten van je familievakantie in de Dolomieten.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/