Onze vakantiehuizen op Sardinië geven je een echt eilandgevoel

Het eiland Sardinië was in de oudheid al bewoond en de Etrusken, Foeniciërs, de Puniërs en later de Romeinen hebben hier allemaal hun sporen achter gelaten. Onze vakantiehuizen op Sardinië zijn zeer geliefd... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Sardinië


Informatie

Het eiland Sardinië was in de oudheid al bewoond en de Etrusken, Foeniciërs, de Puniërs en later de Romeinen hebben hier allemaal hun sporen achter gelaten. Onze vakantiehuizen op Sardinië zijn zeer geliefd vanwege de prachtige stranden, het heldere water en de mooie kleine baaitjes. De bevolking is vriendelijk en het eten is heerlijk. Wat wil je nog meer tijdens je vakantie op Sardinië?

De grotten van Neptunus

Als je op vakantie op Sardinië bent wil je natuurlijk ook iets van de omgeving zien. Vanuit de vakantiehuizen op Sardinië zijn er allerlei excursies mogelijk maar een echte aanrader is de boottocht naar de Grotta di Nettuno, oftewel de grotten van de god van de zee. Vanaf het plaatsje Alghero kan je met een bootje langs de zeer fraaie baai van Porte Conte en de kliffen van Capo Caccia. De grotten zijn bijzonder mooi en indrukwekkend. Je kunt ze ook met de auto vanuit Alghero bereiken en dan via een ‘geitenpad’ de 655 treden afdalen. Denk erom dat u ze ook weer op moet. Maar een beetje doorgewinterde toerist die op Sardinië een vakantiehuis heeft draait hier zijn hand niet voor om. De beloning is groot: schitterende plaatjes.

De Maddalena eilanden

Doe je zelf en je kinderen een plezier en pak vanaf Palau de boot naar La Maddalena. Dit is een eiland dat behoort tot het natuurgebied Parco Nationale Arcipelago di La-Maddalena. Het is een archipel dat uit tientallen eilandjes bestaat waarvan er maar zeven bewoond zijn. Je hebt hier bounty-achtige eilanden met glashelder water en allerlei kleuren blauw, van azuur- tot turkooi tot marineblauw. Hier is snorkelen een feest en er zijn regelmatig dolfijnen te zien. Als je dat meemaakt kan je vakantie in Italiëal helemaal niet meer stuk!


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/