Met een last minute op Sardinië geniet u maximaal van de vakantie

Tijdens een last minute vakantie op Sardinië beleeft u veel plezier aan dit unieke stukje Italië. Sardinië is het tweede grote eiland van het land en heeft een tropische uitstraling. U vindt hier tradities die in ere gehouden... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Sardinië


Informatie

Tijdens een last minute vakantie op Sardinië beleeft u veel plezier aan dit unieke stukje Italië. Sardinië is het tweede grote eiland van het land en heeft een tropische uitstraling. U vindt hier tradities die in ere gehouden worden zoals bijvoorbeeld bouwstijl aan de kust maar ook fijne stranden met up-to-date voorzieningen voor uw duikvakantie, veilig en onder professionele leiding. Met de intens blauwe zee en witte zandstranden aan de kust en de bergen en bossen van het binnenland biedt dit natuurlijke landschap een schat aan mogelijkheden voor een actieve vakantie vanaf de last minute vakantiehuizen op Sardinië.

Culturele kennismaking met Sardinië

Langs de kust kunt u tijdens een last minute op Sardinië kennis maken met de lage huisjes aan de kust, de herdertradities in het binnenland, de huisgemaakte worst, kaas en wijn. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een bezoek aan de grotere steden zoals Cagliari en Alghero. Cagliari is de hoofdstad, mooi gelegen aan de zee, de havenpromenade moet u echt gezien hebben als u in de gelegenheid bent. Alghero ligt ook aan zee en vanaf de stad zult u diverse doorkijkjes ontdekken, tijdens een rondwandeling door de stad zelf. De sfeer is heel gemoedelijk hier. Een bezoek aan de vismarkt in Cagliari is een unieke ervaring tijdens uw last minute vakantie op Sardinië, u ontdekt hier vissoorten die u in Nederland niet snel zult tegenkomen.

Actieve vakantie op Sardinië

De stranden van Sardinië zijn schitterend en schoon, een goede reden om voor de last minute vakantiehuisjes op Sardinië te kiezen. U vindt mooie stranden aan de noordwestkust in de vorm van La Pelosa of Stintino. De afwisselende kustlijn met een lengte van 1880km, biedt kiezel- en zandstranden. In de noordoosten begint het met ruige rotsen en dit eindigt langzaam in het zuiden met vele kilometerslange zandstranden. U kunt hier snorkelen tussen de rotsen, een kolonie voor roze flamingo’s aan de westkust bezoeken en boottochten maken. Duiken op Sardinië is bijzonder, u vindt hier een paradijs voor duikers, met de spannende grotten, de onderwaterwereld met bijzondere koralen en exotische vissen. Zeilen is fantastisch op Sardinië, zoals langs de Costa Smeralda. In het binnenland hoeft u zich ook geen moment te vervelen. De meeste golfbanen liggen op het zuidoostelijke gedeelte van het eiland en dichtbij de last minute vakantiehuizen op Sardinië. De bergen bieden prachtige mogelijkheden voor wandeltochten en mountainbiketochten.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/