Verwen uzelf met de ruime en huiselijke vakantiehuizen in Vada

De vakantiehuizen in Vada staan aan de mooie Toscaanse kust in de provincie van Livorno. Het is hier heerlijk vertoeven aan de Liturgische Zee met witte stranden, het kan hier wel behoorlijk druk zijn in het hoogseizoen. Lees meer

Informatie

De vakantiehuizen in Vada staan aan de mooie Toscaanse kust in de provincie van Livorno. Het is hier heerlijk vertoeven aan de Liturgische Zee met witte stranden, het kan hier wel behoorlijk druk zijn in het hoogseizoen. U komt Vada binnen via de poort, achter de poort is de toren van Vada. Het is een handig referentiepunt als u niet weet waar u bent of als u Vada zoekt. In het ondiepe water bij Vada staat de vuurtoren, deze is beroemd in Italië. In het dorp zelf kunt u de oude kerk van San Leopoldo Koning bezoeken met bijzondere klokkentoren. In deze zelfde omgeving staat het Paleis van de Duivel of Palazzo Ducale. Als u rondkijkt in het stadje, ontdekt u de herenhuizen in de stijl gebouwd van een agrarisch dorp. En dan de stranden; deze zijn wit als supertropische stranden over een lengte van bijna 20km. U vindt langs de kustlijn bij diverse dorpen nog bunkers, die herinneren aan WOII. Het lijkt alsof ze in zee liggen maar dat lijkt zo vanwege de zanderosie en natuurlijke processen van water en wind en zand. Bij Vada kunt u de jachthaven bezoeken, hier worden ook de vissersboten aangelegd. De watersportvakantie met duikactiviteiten heeft zelfs nog een cultuurhistorisch tintje, u kunt hier duiken naar het wrak van een Duits oorlogsschip. In het zelfde Vada kunt u jaarlijkse meerdere evenementen verwachten, die eigenlijk altijd te maken hebben met cultuur, tradities, Toscaanse gastronomie en tradities.

De Toscaanse kust

Vanaf de vakantiehuizen in Vada zult u veel plezier beleven aan de watersport en strandactiviteiten. Denkt u hierbij aan varen, zwemmen, windsurfen, snorkelen, duiken, visexcursie maken. U zult op diverse locaties surf- en zeillessen kunnen nemen en de noodzakelijke uitrusting kunnen huren.Vanaf deze accommodaties kunt u kiezen voor gezellige andere excursies zoals een boottocht naar eiland Elba. Aan de kustlijn zult u zowel zand- als kiezelstranden aantreffen. Als u het leuk vindt om een stad te bezoeken, kiest u voor een stad als Florence, een van de kunststeden in Italië, een dagje rondkijken in deze stad is leuk voor iedereen. Liefhebbers kunnen kiezen voor een stad als Siena. U kunt hier prachtige middeleeuwse architectuur bewonderen tijdens een wandeling in de stad. Kunst en cultuur worden zorgvuldig beschermd in deze stad. San Gimignano is een stadje met historische centrum met middeleeuwse invloeden. Livorno is de havenstad met zowel heel moderne gebouwen en centrum maar ook historische gebouwen zoals de vestingwerken met drie forten en wat dacht u van het standbeeld van de Vier Moren? Italië staat bekend om de mooie vakantiehuizen in Vada, stranden , de pizza en het ijs . Jong en oud vindt hier wel iets van zijn gading.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.