U komt tijd tekort tijdens een voordelige lastminutes in Thuringen

U heeft alle reden om te kiezen voor de lastminute vakantiehuizen in Thüringen. Het is ongelofelijk wat u hier allemaal kunt doen, zien en bezoeken. Het natuurlijke landschap is een paradijselijke omgeving voor een wandeling of fiesttocht. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Thüringen


Informatie

U heeft alle reden om te kiezen voor de lastminute vakantiehuizen in Thüringen. Het is ongelofelijk wat u hier allemaal kunt doen, zien en bezoeken. Het natuurlijke landschap is een paradijselijke omgeving voor een wandeling of fiesttocht. Het aanbod van cultuur met geschiedenis, burchten en kastelen, kleine dorpjes en architectuur, musea en kunstgalerijen is groot. De dichter Goethe schreef over Thüringen het volgende; waar anders in Duitsland kan men zoveel bezienswaardigheden vinden, zo dicht bij elkaar?

Culturele bezienswaardigheden

Erfurt, Weimar en Eisenach zijn de hofleveranciers van cultuur met geschiedenis en tradities in de omgeving vande lastminute vakantiehuizen in Thüringen. Alleen al in Weimar vindt u 16 objecten of bezienswaardigheden op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Daarnaast huisvest de stad nog een aantrekkelijk aanbod van musea en kunstgalerijen. Alleen in Thüringen vindt u al 400 kastelen paleizen en burchten, overal kunt u informeren naar de verhalen en legendes nauw verbonden met deze historische gebouwen. De burcht van Wartburg is een van de bekendste burchten van Duitsland en staat symbool voor de Duitse integratie. We kunnen u een lange lijst van culturele bezienswaardigheden voorschotelen maar voor deze lastminute vakantiebestemming geldt dat het haast onmogelijk is om een compleet beeld te geven, hooguit een indruk van.

Actief genieten in Thüringen

Thüringer bos is een paradijs voor hen die van wandelen of fietsen houden. De bekende Rennsteig is 168km waarvan veel toeristen een deel van volgen vanaf hun vakantiehuis in Duitsland. Even wat om u een beeld te geven van de mogelijkheden, u vindt hier 16000km aan wandelpaden en routes en 1700km aan paden voor het fietspadennetwerk. Of u nu met uw gezin gezellig wilt wandelen of dat u op zoek bent naar sportief adrenaline, u vindt het hier allemaal. Thüringen bos in de winter biedt een lastminute wintersportvakantie met sneeuwschoenwandelen, langlaufen, skisport, snowboarden, skispringen, ijsraften, schaatsen. Actief genieten in de natuur van Thüringen kan ook op een heel andere manier tijdens een lastminutes in Duitsland. Een bezoek aan de Rennsteigtuin Oberhof is daar een mooi voorbeeld van met ruim 4000 plantensoorten en prachtige wandelpaden. Ter afsluiting van een drukke periode of sportieve dag is een bezoek aan een van de 20 spa’s een perfecte manier om spierpijn te voorkomen en te ontspannen. Het zijn bijna gezondheidscentra waar u kunt inschrijven op moderne wellnessfaciliteiten voor een ontspannend en genezend effect.

Kenmerkend voor Thüringen

De grootste kerstmarkt in Thüringen vindt u in Erfurt, bij de prachtige St Marien Dom en de Severikerk. U vindt hier alles wat u kunt verwachten van een bruisende en sfeervolle kerstmarkt zoals een kerstboom verlicht en wel van 20m hoog of een spectaculaire kerststal. Kijk even op internet naar de openingsdagen en tijden. Bezoek tijdens een lastminutes in Duitsland een van de mooie kerken voor bezinning in Weimar, of de historische kerstmarkt in Wartburg of Eisenach. Ontdek Rudolstadt bij Weimar tijdens een lastminuutes in Thüringen. Hier vindt u de barokke Heidecksburg. Het stadje ligt aan de oevers van de Saale. Het stadje trok veel dichters en denkers zoals Goethe, Fichte en musicus als Wagner en Liszt. Men ervaart hier een inspirerende sfeer. Maak kennis met het aardewerk van Burgel, dit wordt meer dan 450 jaar gemaakt, het is het blauwe keramiek met witte stippen, al jaren wereldwijd bekend. U vindt in Burgel-Thüringen het enige museum over deze keramiek. Kenmerkend voor dit vakantiegebied is een stadje als Eichsfeld, idyllisch en uniek. Hier liggen mooie wandelpaden, staan mooie kapellen, worden traditionele volksfeesten gehouden, de lekkerste plaatselijk gerechten op ambachtelijke wijze klaargemaakt. Het is voormalig DDR en dat ziet u nog steeds terug op verrassende momenten. Houd er rekening mee dat u met veel indrukken thuis komt vanaf deze lastminute vakantiehuizen in Thüringen. Dat is toch een prachtig vooruitzicht?

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.