Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Ervaar Frankrijk bij de lastminute vakantiehuizen in de Ardeche

Ontdek dit prachtige Frankrijk vanaf de lastminute vakantiehuizen in de Ardeche. De naam van de regio verwijst naar de rivier Ardeche en ligt in de provincie Rhone Alpes. Het biedt een mooi landschap met diverse kloofdalen... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Ardèche


Informatie

Ontdek dit prachtige Frankrijk vanaf de lastminute vakantiehuizenin de Ardeche. De naam van de regio verwijst naar de rivier Ardeche en ligt in de provincie Rhone Alpes. Het biedt een mooi landschap met diverse kloofdalen, bekende en onbekende grotten zoals Aven d’Orgnac, Grottes de Saint Marcel. De hoogste berg is 1754m hoog. Bekende rivieren in de omgeving zijn de Rhone en de Ardeche. Het kan in midden Frankrijk in de zomer behoorlijk warm zijn. U kunt zowel actief als in alle rust van de omgeving genieten, de natuur speelt een belangrijke rol in de Ardeche.

Actief genieten in de Ardeche

Het bos van Paiolive de Ardeche is een bos met veel steeneiken, er zijn vanaf de lastminute vakantiehuizen in de Ardeche verschillende wandelroutes uitgezet. U zult langs rotsblokken komen die groter zijn dan u verwacht en in de meest bizarre vormen. Als u wel wat avontuurlijk bent aangelegd, kunt u gaan kano varen op de rivier de Ardeche. Kies een wandeling met als doel een van de mooie grotten in de omgeving, er zijn er genoeg. Ontdek de Pont d’Arc is een door de natuur gevormde brug bij Vallon Pont d’Arc. De brug is 59m lang en 34m hoog U kunt er prachtig naar toe wandelen. Bij Labeaume kunt u aan de kant van de rivier plezierig vertoeven op de intieme strandjes en het zandstrand. In de rivier kunt u hier zwemmen, vissen en van de rotsen springen. Als u kiest voor een bezoek aan de grotten vanaf de vakantiehuizen in de Ardeche, ontdek dan ook de grotschilderingen van duizenden jaren oud bij het dorp van Vallon Pont d’Arc. Sommige grotten kunt u bezoeken met een treintje zoals bij la Cocaliere. Bij de grotten van de La Marzal is nog een klein park met nagemaakte dinosauriërs.

Cultuur in de Ardeche

Ruoms is het centrum van de Ardeche. Het is een eeuwenoud dorp met stadsmuren en zeven torens. Het ligt vrij centraal in de regio, zodat het nog meer toeristen trekt. Op vrijdag kunt u hier de markt bezoeken. Liefhebbers van kunst, sfeer en kunstenaars op gelet; bezoek het plaatsje Labeaume, er ligt hier een prachtig zandstrand en het is het kunstenaarsdorp van de Ardeche. Om reden van lichtval, sfeer en omgeving trekt het al vele jaren creatieve toeristen vanaf de vakantiehuizen in de Ardeche. Vallon Pont d’ Arc is een mooie vakantiebestemming met zandstrandjes en fijne wandelingen naar een van de grotten in de omgeving. Aubenas is de hoofdstad van Bas Vivarias en is op een paar hoge rotsen boven de rivier de Ardeche gebouwd. Het centrale plein heeft een historische uitstraling en daadwerkelijk een centrale functie als markt en als ontmoetingsplaats. De Ardeche is kleinschalig en gemoedelijk, jong en oud vindt hier iets van hun gading.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.