Topvakantie in de Franse zon met de last minutes aan de Cote d Azur

De last minute vakantiehuizen aan de Cote d’Azur zijn een ideale bestemming als u maximaal plezier wilt beleven aan een strandvakantie en de watersport. In de 19e eeuw werd al beweerd dat dit het magische land was waar het... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Côte d'Azur


Informatie

De last minute vakantiehuizen aan de Cote d’Azur zijn een ideale bestemming als u maximaal plezier wilt beleven aan een strandvakantie en de watersport. In de 19e eeuw werd al beweerd dat dit het magische land was waar het nooit winter was. Sindsdien komen nog steeds vele toeristen naar dit mooie stukje Frankrijk. We geven u graag een paar voorbeelden van mooie stranden; in de omgeving van Cannes, met de plages du Midi en de la Bocca, echte toeristische stranden. Bij het Theoule sur mer, een klein kustplaatsje, vindt u rustiger stranden, mooi en uitgestrekt. Bij Cap d’Antibes en Juan les Pins vindt u 48 stranden langs de 25km lange kustlijn, deze stranden zijn tijdens het seizoen behoorlijk vol. Bij de baai van La Garoupe vindt u wat rustiger zandstranden, hier kunt u fantastisch snorkelen naast de normale strandactiviteiten. Cap Ferrat biedt mooie stranden, helder schoon water met onder andere het bekende strand Paloma plage, hier kunt u fijn duiken. Bij Saint Tropez liggen mooie stranden zoals Tahiti en Moorea strand. Met een last minute vakantie aan de Cote d’Azur ontdekt u diverse mondaine badplaatsen.

Actief genieten in en om het water

Bij de last minute vakantiehuizen aan de Cote d’Azur treft u diverse mogelijkheden om actief bezig te zijn. Golfliefhebbers opgelet alleen al in deze regio liggen 21 golfbanen, startklaar en goed verzorgd. Wandelen, fietsen en genieten van de natuur zijn drie andere mogelijkheden. Zo kunnen liefhebbers van de natuur op stap met de Ecoguide, compleet met vragenlijst en routebeschrijving. Kies voor de Mimosaroute als tuinliefhebbers en de Napoleonroute als geschiedenisliefhebbers. Conclusie; u kunt eindeloos fietsen en wandelen vanaf de last minute vakantiehuizen aan de Cote d’Azur.

Ontdek de cultuur aan de Cote d’Azur

Frankrijk en cultuur gaan hand in hand. Denkt u hierbij aan kunst, historie en de gastronomie. Tijdens een bezoek aan Saint Paul komt u in aanraking met een echt kunstenaarsdorp met voormalige inwoners als Chagall, Calder en Leger. Ontdek in de binnenlanden het kenmerkende landschap met wijngaarden en de talloze olijfboomgaarden. Bezoek het schilderachtige oude vissersdorp Villefranche sur Mer, vlakbij Nice. Het informatieve natuurpark van Mercantour is een aanrader evenals het openluchtmuseum in Vallee des Merveilles. Er valt van alles te beleven tijdens een last minute aan de Cote d’Azur.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/