Een bruisende last minute aan de Adriatische kust

Een van de redenen voor een last minute vakantie aan de Adriatische kust zijn de mooie stranden. Italië is een echte topbestemming voor zon, ze en strand en u vindt hier werkelijk voor ieder wat wils. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Adriatische Kust


Informatie

Een van de redenen voor een last minute vakantie aan de Adriatische kust zijn de mooie stranden. Italië is een echte topbestemming voor zon, ze en strand en u vindt hier werkelijk voor ieder wat wils. De familievakantie met grote en kleine kinderen is geen probleem, de watersportmogelijkheden zijn oneindig en een romantische vakantie op een rustig strand in een intieme baai wordt hier werkelijkheid. Als u met een groep vrienden en vriendinnen op stap bent, zult u plezier beleven aan strand en een levendig uitgaansleven. Het klopt echt, iedereen vindt hier een strand naar eigen wensen en smaak. Daarnaast kunt u tijdens een last minute vakantie aan de Adriatische Kust heerlijk eten, kies voor een lokale wijn, de overheerlijke gelato of de enige echte Italiaanse Pizza.

De mooie stranden aan de Adriatische kust

U vindt hier mooie en gezellige vakantie bestemmingen zoals Rimini en Gabicca mare. De Adriatische kust is een breed stuk strand, eigenlijk onafgebroken met grote badplaatsen en gezellige dorpjes, u kunt hier uitgaan maar ook kiezen voor de watersport. Als u even wat anders wilt, is een dagje de binnenlanden in het groene Emilia Romagna of Marche zeker een aanrader. In de omgeving van de last minute vakantiehuizen aan de Adriatische kust liggen mooie natuurparken waar u geniet van een wandeling, rust en schoonheid van de natuur.

Cultuur aan de Adria

Bezoek het romantische Venetië of misschien wilt u wel belastingvrij winkelen in San Marino. Lang de hele oostkust van Italië kunt u fijn wandelen op de boulevard en de Italiaanse keuken zal al uw verwachtingen overtreffen. Een bezoek aan de mooie steden aan de kust geeft een nieuw beeld van Italië. Denkt u hierbij aan de steden als Triest, Bologna, Bari of Ancona, zeker leuk als u in de buurt verblijft in een van de last minute vakantiehuizen aan de Adriatische Kust. U vindt hier werkelijk talloze historische bezienswaardigheden als kathedralen, musea, kunst en kerken. Ontdek de architectuur en historie in dit mooie stuk van het land. Vaak is een rondwandeling ideaal als u wat nader kennis wilt maken met de stad zelf. Wat u ook doet of ziet, geniet maximaal met een last minute vakantiehuisje aan de Adriatische Kust.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/