Volop genieten met de last minutes in Groningen

Ontspanning, cultuur- of watersportavontuur, het is allemaal mogelijk met de last minute vakantiehuizen in Groningen. Kies voor een ontspannende familievakantie of juist actief zijn op de Waddenzee, met windsurfen, zeilen... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Groningen


Informatie

Ontspanning, cultuur- of watersportavontuur, het is allemaal mogelijk met de last minute vakantiehuizen in Groningen. Kies voor een ontspannende familievakantie of juist actief zijn op de Waddenzee, met windsurfen, zeilen, waterskiën en nog veel meer. Tijdens een last minute vakantie in Groningen kan je ook uitstekend te cultuur opsnuiven met bezienswaardigheden zoals het Groninger Museum in de stad Groningen, de interessante hangende keukens van Appingedam of het 16e eeuwse landhuis Nienoord in Leek met het Rijtuigmuseum. Hier vindt je ook familiepark Nienoord, compleet met modelspoorwegen, het belooft weer een geweldige dag voor het hele gezin.

Daguitstapjes met het gezin

Beestjes kijken doet het altijd goed bij de kinderen en in de buurt van de last minute vakantiehuisjes in Groningen is dat het zeehondencentrum in Pieterburen, papegaaien voeren in Hortus Haren of een ritje op een Shetlandpony door het stadspark in Groningen. Sprookjes en stripverhalen horen er ook bij voor ieder kind, daarom zijn het stripmuseum en het sprookjeshof in Zuidlaren ook een echte aanrader. Het oude vestingstadje Bourtange is speciaal voor jong en oud. Dit stervormige dorp compleet met stadwallen en grachten neemt je mee terug in de tijd. In de hele provincie zijn veel oude kerken, molens en historische boerderijen te vinden, bijvoorbeeld in het dorpje Oudeschans. Een leuk dagje uit tijdens je last minute vakantie in Groningen.

Vakantie aan het water

Hoewel Groningen geen echte stranden heeft kan je hier ideaal genieten aan het water. In het noordwesten ligt het grote Lauwersmeer, een mekka voor watersportliefhebbers. Je kan hier naast zeilen, windsurfen en kitesurfen ook uitstekend zwemmen en kanoën. Ook wadlopen behoort in deze regio tot de mogelijkheden. Je zult merken dat rond meer vakantiehuizen in Groningen meren en riviertjes te vinden zijn. In het zuiden van de Provincie vindt je uitgestrekte veengebieden en kleine rivieren waar je ook uitstekend kunt kanoën en varen. Het Schildmeer en Zuidlaardermeer zijn twee andere grote meren in Groningen waar je echt op en top kunt genieten van een watersportvakantie. Kom en geniet van een spontane vakantie met de last minutes in Groningen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/