Vakantiehuizen voor een weekendje weg in Groningen

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Groningen kunt u op een leuke manier kennis maken met Groningen en de veelzijdige cultuur. De stad Groningen heeft een paar bekende culturele symbolen zoals de Martinitoren... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Groningen


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Groningen kunt u op een leuke manier kennis maken met Groningen en de veelzijdige cultuur. De stad Groningen heeft een paar bekende culturele symbolen zoals de Martinitoren, de kerk, het Goudkantoor en stadhuis, onbeschadigd uit WOII gekomen. Een stadswandeling tijdens een weekendje weg in Groningen is een volmaakte manier om de mooie plekjes in de stad te ontdekken. Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Groningen is een bezoek aan de Prinsentuin met de mooie zonnewijzers een aanrader. De Korenbeurs verwijst naar de vergane rijkdom van de stad in de 19e eeuw. Bezoek een museum, ontdek een historisch monument als u rondkijkt in de stad. Deze bruisende stad is een perfecte besteming tijdens een weekendje weg in Groningen.

Een actief weekendje weg in Groningen is geweldig

Tijdens een actieve vakantie vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Groningen beleeft u veel plezier aan uw vakantie. Zo kunt u kiezen voor een fietsexcursie in en om Groningen, ontdek de Groene stad in al zijn glorie op de fiets. Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Groningen vindt u overal routes, natuurpaden en bewegwijzeringen. Tijdens een weekendje weg in Groningen is wandelen en fietsen met de GPS een zeer gangbare bewegwijzering. De Op Stap trips stuurt u langs onontdekte plekjes met de fiets, wandelen, met de kano en tijdens het wadlopen dwars door de natuur tijdens een weekendje weg in Groningen. Bij Oldambt ontdekt u de graanschuur van Nederland met mogelijkheden voor vissen en varen, fietsen en golfen.

Een actief weekendje weg in de Groningse natuur is super

Ontdek de rijke natuurlijke omgeving vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Groningen. De provincie is dan niet groot maar wel rijk aan natuurgebieden tijdens een weekendje weg in Groningen. Het nationaalpark Lauwersmeer is prachtig met water en mooie natuurpaden, Hortus Haren is een ander prachtig voorbeeld van een mooi stukje natuur vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Groningen. Voor de sterkere benen onder ons zijn er de wadlooptochten naar de Waddeneilanden en het Europese wandelpad Pieterpad, deze begint in Pieterburen. De moerassen van Bourtange zijn tijdens een weekendje weg in Groningen een prachtige dagexcursie voor de natuurliefhebbers en wandelaars. In het Zuidlaardermeergebied kunt u perfect fietsen, wandelen en varen in de natuur.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/