Proef de Spaanse sfeer bij de lastminute vakantiehuizen op Ibiza

De lastminute vakantiehuizen op Ibiza staan garant voor een gezellige vakantie in Spanje. Ibiza wordt ook wel Isla Blanca genoemd. Het eiland heeft een imago van 'love en peace'. Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Ibiza

Speciale Vakantiehuizendeals in Ibiza


Informatie

De lastminute vakantiehuizen op Ibiza staan garant voor een gezellige vakantie in Spanje. Ibiza wordt ook wel Isla Blanca genoemd. Het eiland heeft een imago van ‘ love en peace ‘. De hippies veroverden in de jaren 70 het eiland en werden zo relaxed ontvangen onder de Spaanse zon dat men bleef komen, u ziet dit terug in de nog steeds georganiseerde Hippiemarkten zoals bij Las Dalias op elke zaterdag van mei tot oktober. Hoe dan ook, het motto ‘leven en laten leven’ is voor iedereen een plezierig gegeven tijdens het vieren van uw vakantie in Spanje.

De stranden van Ibiza

De stranden van Ibiza zijn mooie locaties voor vakantieplezier aan het water met surfen, zeilen, snorkelen en duiken. De voornamelijk zandstranden zijn schoon en zowel de toeristen als de plaatselijke bevolking geniet hier met volle teugen van de strandactiviteiten. Vanaf de lastminute vakantiehuizen op Ibiza zult u diverse stranden ontdekken. Las Salinas ligt prachtig aan het water en onderweg passeert u zoutvlakten en pijnboombossen. Portinatx ligt meer in het noorden met drie stranden namelijk Playa Porto, Arenal Gros en Arenal. Ze liggen soms wat verborgen achter hoge rotsen, hier kunt u in alle rust van uw strandvakantie in Spanje genieten. Benirras is een schitterend strand waar u rust vindt tussen de rotsen en pijnbomen. Cala Llonga heeft bekendheid opgebouwd als een retrostrand. De gezinnen voelen zich hier prima thuis dankzij de plezierige omstandigheden voor jong en oud. U krijgt geen spijt van een vakantie op Ibiza. Hoe kan het ook anders met ruim zestig stranden?

Gezellige activiteiten op Ibiza

Winkelen en rondkijken op Ibiza is een gezellige bezigheid vanaf de lastminute vakantiehuizen op Ibiza. U vindt hier talloze markten en winkeltjes met eten en drinken, kunst en souverniers, designerskleding en strandbenodigdheden. De stad Ibiza is een leuke stad met smalle steegjes, modern en historie gaan hier hand in hand. Ibiza is een van de drie eilanden van de Balearen en het trekt duizenden bezoekers per jaar. Op het eiland kunt u gezellig en bruisend uitgaan, in divese stijlen en de toeristen vinden dit heel plezierig. Als u het leuk vindt om excursies te maken in de omgeving, vindt u hier talloze mogelijkheden. Bezoek het beroemde Waterpark Aqyamar, maak een boottocht op de Bladerunner, ontdek de naburige eilanden met de boot, ga gezellig uit in een dans- of nachtclub. Sportief gezien valt er van alles te beleven op het eiland zowel aan land en op het water. Op het land kunt u fijn paardrijden bijvoorbeeld in San Antonio, een spelletje golf in stijl is altijd een succes, raak uw extra calorien kwijt op het tennisveld, bezoek een wellnesscentrum voor wat ontspanning voor lichaam en ziel. Wandelen, fietsen en mountainbiken kunt u eindeloos op Ibiza dankzij het unieke natuurlijke landschap. De mogelijkheden voor watersport zijn fantastisch, dat heeft geen verdere uitleg nodig. Daarom kiest u dus voor de lastminute vakantiehuizen op Ibiza.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.