Last Minute Vakantiehuizen in Mallorca

Mallorca is een verbazingwekkend mediterrane eiland en een ideale last minute vakantie bestemming, boek last minute uw vakantiewoning in Mallorca en laat het eiland en al haar interessante facetten zich onthullen. Dit is het grootste eiland van de Balearen... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Mallorca

Ponent
3
4

Speciale Vakantiehuizendeals in Mallorca


Informatie

Mallorca is een verbazingwekkend mediterrane eiland en een ideale last minute vakantie bestemming, boek last minute uw vakantiewoning in Mallorca en laat het eiland en al haar interessante facetten zich onthullen. Dit is het grootste eiland van de Balearen, met een ruig landschap met majestueuze bergen en glooiende heuvels, bedekt met dichte bossen die sierlijk afdalen naar de zee. Langs de kust biedt dit eiland een aantal indrukwekkende kliffen en inhammen die gewoon wachten om ontdekt te worden. De talrijke uitzichtpunten die men kan vinden op de kust van Mallorca zijn erg populair onder zowel de lokale bevolking en toeristen. Ongeacht het seizoen zal een comfortabel vakantiehuis in Mallorca uw last minute vakantie volmaken door bijvoorbeeld bezoekjes aan schilderachtige stadjes en dorpen te brengen waar de sfeer van het eiland nog volop in originele vorm aanwezig is. Middeleeuwse kerken, musea, kastelen, een perfecte mix van cultuur en natuur die hier nog vindbaar is. Je moet zeker een bezoek brengen aan de gotische kathedraal in de hoofdstad van het eiland, maar geniet ook van het strand en de zee, en het leuke is dat je dit allebei kunt doen in één dag. De ommuurde middeleeuwse stad van Alcudia is een must, evenals de gedimde in glamour badplaats Puerto Portals. Palma de Mallorca, de hoofdstad van het eiland bestaat uit een ideale mix van culturele locaties en ontspanning bij de zee. De monumenten, de kathedraal, het kasteel hier, de Playa del Arenal en Playa de Palma, de Cala Major creëren een ideale setting voor een last minute vakantie familie in Mallorca.

En voor een vleugje glamour...

Bezoek de zuidwestkust van Mallorca, aan de Puerto Portals. Voor de Spaanse Koninklijke familie is dit een favoriete bestemming, de chique jachthaven, de winkels en de restaurants, de cafés en bars voltooien de scène. Het nabijgelegen waterpark, het Marineland, is een favoriete bestemming voor gezinnen met kinderen, en de Mood Beach Club heeft een prachtig strand waar u van kunt genieten. Soller is nog een andere optie wanneer u van uw last minute vakantie in Mallorca geniet. Deze kleine stad ligt in een vallei welke wordt omringd door een prachtig landschap met olijfbomen en sinaasappelbomen die leiden naar de zee. De kerk van Sant Bartomeu is een leuke bestemming om te bezoeken, evenals het Sa Capelleta klooster en het Alfabia Paleis met een aantal fantastische tuinen. De haven van Soller is ook mooi en perfect voor een avondwandeling bij de zee. Wilt u meer tijd besteden aan de zee, of om meer precies te zijn op het strand, probeer dan de Llucmajor stranden, ongeveer 25 km ten zuiden van Palma de Mallorca, met prachtige baaien, kliffen en torens die majestueus uitzicht bieden. Watersport en zonnebaden kunt u doen 'in stijl' in dit kustgebied.

Dorpen en steden van Mallorca

Vanuit een last minute vakantiehuis in Mallorca kunt u een aantal van de mooiste steden en nederzettingen vinden die op een eiland te krijgen zijn. De heuveltop stad Valldemossa ligt tussen de zee en de Tramuntana-gebergte in, een zeer indrukwekkende plek met een aantal prachtige attracties, waaronder een 'must see' is het kartuizerklooster van de Real Cartuja de Valledemossa, die teruggaat tot de 14e eeuw. Een andere plek die de moeite waard is om te stoppen is de havenstad van Pollença, met zijn verbazingwekkende diepblauwe zee, een ideale plek om te duiken ook, en voor het verkennen van de lokale cultuur, met zijn twee belangrijkste kerken hier. Onder amandel-, olijf- en vijgenbomen boomgaarden, in het dal van de Arta-gebergte, vindt u de stad van Arta, een historische plaats met een parochiekerk, een fort dat een prachtig uitzicht biedt, een archeologische site in de buurt en vele andere locaties die hier te vinden zijn. Onder de citrus bosjes vindt u ook het kunstenaars dorp Deia, op ongeveer 15 km van Soller. De Cala Deia baai is een ideale plek om te zwemmen met zijn kleine strand. Indien u op zoek bent naar een meer "landelijk gevoel", kunt u naar het rustige stadje Petra gaan met zijn vele historische en culturele locaties, of als u bij de kust wilt blijven is er ook de Cala Figuera vissershaven met zijn relaxte sfeer . Het eiland Mallorca is er een die niet kan falen om u te imponeren in elk seizoen.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.