Geniet maximaal van Spanje bij lastminute vakantiehuizen in Tenerife

De lastminute vakantiehuizen op Tenerife staan op een van de Canarische eilanden met een vulkanische oorsprong. Vanaf uw accommodatie ziet u de 3718m hoge Mount Teide met de indrukwekkende krater niet over het hoofd. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Tenerife


Informatie

De lastminute vakantiehuizen op Tenerife staan op een van de Canarische eilanden met een vulkanische oorsprong. Vanaf uw accommodatie ziet u de 3718m hoge Mount Teide met de indrukwekkende krater niet over het hoofd. Aan de voet van de bergruggen die door het eiland ligt, vindt u vruchtbare valleien met plantages en bananen. De kustlijn van Tenerife kan heel ruig of steil zijn maar u vindt hier ook 70km aan mooie zandstranden vooral aan de zuidkant met Playa des las Americas en Los Cristianos. De stranden zijn een belangrijke toeristische trekpleister voor de toeristen maar de gastronomie en de historische cultuur trekken ook veel mensen.

Ontdek de cultuur op Tenerife

Sana Cruz is een van de leuke en gemoedelijke steden waar u leuk rond kunt kijken. In de straten heerst een levendige sfeer en er liggen mooie parken in de stad zoals park Garcia Sanabria. De haven is het feitelijke centrum van de stad met Plaza de Espana met restaurantjes, de haven omringd door hoge rotsen waar velen met plezier hun boot aanleggen en de diverse musea, kerken en het kasteel de Paso Alto in de nabije omgeving. Dit is een leuk dagje uit met het hele gezin ter afwisseling van uw strand- en watersportactiviteiten aan deze Spaanse kust. Ontdek de Costa Marianez met een grote kunstmatige vijver met unieke sculpturen van onder andere Manrique. Andere mooie doelen voor een dagje rondkijken op Tenerife is Tacoronte, een schilderachtig dorp aan een steile kust, hier wordt heerlijke rode wijnen geproduceerd. In Candelaria vindt u troost en hulp als pelgrimsganger bij de basilica de la Virgen de la Candelaria. La Orotava is een leuke stad met fijne huizen in een kenmerende stijl van het eiland. U ziet de tradities terug in het dagelijkse leven in de Spaanse keuken en bouwstijl.

De stranden van Tenerife

De mogelijkheden voor watersport en gezellige strandvakanties met vrienden vanaf de vakantiehuizen op Tenerife zijn zeker een aanrader. Afhankelijk van de strandregels kunt u vliegeren op het strand, wandelen met uw hond, uitwaaien langs de waterlijn, zwemmen, surfen, zeilen, varen, waterfietsen. De zandstranden van Tenerife liggen vooral aan de zuidkust. Playa de las Americas biedt mooi toeristische zandstranden. Het Playa de los Cristianos ligt vlak bij een schilderachtig vissersdorp, compleet met mooie stranden en kraakhelder water. Playa de El Puertito en Playa del Roque zijn twee schone zwarte zandstranden, als resultaat van het vulkanische landschap. Bij Playa del la Caletillas vindt drie kleine baaien, voor wat rust met de kids of wat romantiek met uw partner. Dichtbij Santa Cruz ligggen de stranden las Gaviotas en Las Teresitas. U begrijpt dat er misschien wel meer stranden als vakantie dagen zijn vanaf de vakantiehuizen op Tenerife. Geniet ervan met al uw zintuigen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.