Vakantiehuizen in Hosingen

Met de vakantiehuizen in Hosingen kiest u voor een actieve vakantie in de natuur. De omgeving leent zich uitstekend voor mooie langlauftochten en wandelingen. Om u een idee te geven waar het ligt, het bekende plaatsje Vianden... Lees meer

Informatie

Met de vakantiehuizen in Hosingen kiest u voor een actieve vakantie in de natuur. De omgeving leent zich uitstekend voor mooie langlauftochten en wandelingen. Om u een idee te geven waar het ligt, het bekende plaatsje Vianden ligt 19km verderop. Dit is een veelbezocht stadje en Hosingen plukt hier de plezierige vruchten van. Een leuk museum in de omgeving van Hosingen is het Caricature en Cartoonmuseum in Vianden.

Actief genieten

Het natuurpark Our is een van de toeristische trekpleisters tijdens een vakantie in Hosingen. U vindt hier een prachtige mix van cultuur en natuurhistorie. Het is een van de twee mooie natuurparken in de Luxemburgse Ardennen. U kunt hier fantastisch wandelen, fietsen, mountainbiken en genieten van de natuur. De talloze routes met thema’s spreken hun eigen taal zoals het Victor Hugo pad in Vianden, de Tuin van Wiltz, wandeling met herinneringen aan WOII in Reisdorf zijn hier een paar voorbeelden van. Als u wilt golf spelen, probeer de golfbaan op 14km in Eselborn. In de winter biedt het glooiende landschap alle mogelijkheden voor langlaufen.

Culturele bezienswaardigheden

Kijk rond in de omgeving van Hosingen en ontdek de rijke culturele bezienswaardigheden. Een bezoek aan het stadje Clervaux is zeker een aanrader met het kasteel in Clervaux of de prachtige kerk, beiden opengesteld voor bezoekers. Zo kunt u kiezen voor een bezoek aan het Mijnmuseum in Putschied op 11km. Een ander bekend kasteel staat in Bourscheid op 18km. Het plezierige van dit vakantiegebied is dat u niet heel veel kilometers hoeft af te leggen om wat te zien of te doen dankzij de centrale ligging. Om dit nog eens extra te benadrukken wat cijfers; Clervaux ligt op 10km, Diekirch op 19km, Wiltz op 22km. Typerend voor dit gebied is de hartelijke gastvrijheid onderstreept met culinaire plaatselijke gerechten en dranken zoals bier en likeurtjes. Luxemburg is een verrassend en afwisselend vakantieland.

Luchtkasteel: topkastelen om te zien tijdens uw reis naar de Ardennen

Luxemburg staat bekend om zijn grote kasteel dichtheid, en voor een relatief klein grondgebied biedt het meer dan 100 kastelen, alle landhuizen en grote landgoederen niet meegerekend. De schoonheid van deze monumentale gebouwen is niet puur architectonisch, er is iets met het verstrijken van tijd en geschiedenis, dat zich vastklampt aan de oude rotsen van de gebouwen en ons ongewild naar binnen lokt. Lees meer

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/