Vakantiehuizen in Noord Brabant

Noord-Brabant is de provincie waar Vincent van Gogh werd geboren, een provincie van grote natuurlijke schoonheid en lekker eten, een provincie waar mensen een goed leven op prijs stellen. Ontdek zelf de charme van deze provincie: Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Noord Brabant

Speciale Vakantiehuizendeals in Noord Brabant


Informatie

Noord-Brabant is de provincie waar Vincent van Gogh werd geboren, een provincie van grote natuurlijke schoonheid en lekker eten, een provincie waar mensen een goed leven op prijs stellen. Ontdek zelf de charme van deze provincie:

Een vakantie met historische bezienswaardigheden

Ontdek de geschiedenies van de steden zoals Den Bosch, Breda, Tilburg, Eindhoven en vele anderen. Ze herbergen prachtige monumenten, evenals mooie historische gebouwen, woonwijken en kathedralen. Bezoek de historische monumenten uit de Nassau tijdperk in Breda, zoals de Grote Kerk, de Begijnhof en het Kasteel van Breda. Ontdek de middeleeuwse architectuur van Den Bosch (ook 's-Hertogenbosch genoemd), verken het grachten systeem en de burchten, de Sint Antoniuskathedraal en Jheronimus Bosch Art Center en vele anderen.

Culturele schatten op jouw vakantie in Noord-Brabant

Er zijn vele facetten van het culturele leven van deze provincie dat u zeker moet ontdekken vanuit een vakantiehuis in Noord-Brabant. Van het grote pretpark Efteling tot de Textielmuseum in Tilburg, van Vincent van Goghs tekenen klaslokaal aan het stadsmuseum tot de winkelstraten, cafés en restaurants in Breda. Het Noordbrabants Museum in Den Bosch vertelt u alles over de cultuur en de kunst van deze provincie, terwijl Het Stedelijk Museum 's-Hertogenbosch indrukwekkende hedendaagse kunst en vormgeving tentoonstelt. Probeer de lokale gebakjes van deze stad zoals de Bossche Bol, en beleef een avondje uit in de stad. Vanuit een vakantiehuis in Noord-Brabant, kunt u Eindhoven verkennen. Eindhoven is een culturele stad en hier vindt u: Het Van Abbemuseum Eindhoven met moderne kunst, Het Philips Museum, het Evoluon, de prachtige architectuur van De Blob, en waarom niet, Het PSV-stadion, één van de mooiste van het land.

Een vakantie in de natuur in Noord-Brabant

Een vakantie in de natuur van Noord-Brabant doorbrengen, ontdekt u maar liefst vijf nationale parken en bovendien, kunt u deze parken zelfs per fiets verkennen. Breng een bezoek aan "De Brabantse Sahara", of beter gezegd, Het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, zeer rijk aan dieren en planten. In Zoom-Kalmthoutse Heide Nationaal Park vindt u niet alleen indrukwekkende heide maar ook veel spechten. In het Nationaal Landschap Het Groene Woud zijn niet alleen prachtige natuurlijke landschappen, maar ook prachtige kerken en kloosters, schilderachtige dorpjes, rijke aan traditie. Meer dan 200 vogelsoorten “beheersen” Het Nationaal Park De Groote Peel en over de vijvers, de moerassen en heidevelden, en u kunt ze bewonderen in hun prachtige natuurlijke habitat, vanuit een vakantiewoning in Noord-Brabant. De Duinen van Loonse en Drunense Nationaal Park liggen precies in het midden van de provincie Noord-Brabant, dit is het grootste zandverstuiving gebied in West-Europa. Overigens, een prachtig gebied om te mountainbiken, paard te rijden en te wandelen. De natuur in Noord-Brabant is geweldig!

Wellness en spa op vakantie in Noord-Brabant

Waarom niet genieten van een ontspannende sauna en wellness centra tijdens uw vakantie in Noord-Brabant? U heeft een ruime aanbod om uit te kiezen en na een dag van bezoeken en te verkennen van de natuur, is er niets rustgevender dan genieten van vrije tijd met een massage in een stoombad. Sense Spa in Geldrop is een uitstekende ervaring en CitySauna in Tilburg is ook een goede keuze. Zoek dit jaar voor dat perfecte moment van ontspanning en rust in Noord-Brabant!

Activiteiten en sporten

Neem een Van Gogh fietsroute in Noord-Brabant en verken de mooie omgeving, die zeer geliefd was bij de kunstenaar zelf. De 335 km lange route voert u door de prachtige dorpen en een mooie natuurgebieden. Wandelen in natuur parken van Noord-Brabant is een geweldige ervaring, en in de zomer kunt u het gebied Gestel-Hanevoet in Eindhoven bijvoorbeeld verkennen. Hij beschikt over een uitstekend landschap met een prachtige vijver waar u kunt fietsen en een mooie vijver waar u lange wandelingen kunt maken. Vanuit een vakantiepark in Noord-Brabant, kunt u een dag uit en ontspannen op de waterkanalen van Biesbosch. Maak een rondvaart en geniet van andere watersporten. Vaar door de grachten van Noord-Brabant of kies voor meer "land" sporten zoals tennis, bowlen of andere soortgelijke programma's op diverse sportcentra en geniet van uw vakantie op een actieve manier!

Familievakantie in Noord-Brabant

Een familievakantie in Noord-Brabant is altijd een goed idee, bovendien, is het altijd een leuk idee! Het grootste pretpark in de Benelux, de Efteling en zijn sprookjesachtige attracties, is zeker een plek waar u moet stoppen, vanuit een groepsaccommodaties in Noord-Brabant. De Efteling heeft een centraal plein met vier rijken, dit pretpark is uitbreidt van achtbanen tot spookkastelen en verboden steden, van treinen tot boottochtjes en restaurants. Zelfs een golfbaan is te vinden in de Efteling, een bezoek aan Efteling kan zeer gezellig zijn, een leuk dagje uit. Aan de andere kant, het Safaripark de Beekse Bergen beschikt over 1500 dieren en is een zeer mooie ervaring voor zowel jong als oud. Natuurpaden, fietsroutes, boottochten en excursies, kies u uw favoriete activiteit en plan wat u graag wilt doen tijdens uw vakantie in Noord Brabant.

Dineren in Noord-Brabant - Eet smakelijk!

Fruit, vis, vlees en andere specialiteiten om uw vakantie in Noord-Brabant compleet te maken. Een nogal onverwachte product van deze streek is echter de kaviaar, u moet dit proberen. Hij is afkomstig van de steuren in het stroomgebied van Eindhoven en het is zeker iets wat u moet ervaren. Fruit is ook zeer aan te bevelen, en met de Philips fruittuin in Eindhoven kun u uw fruit zelf plukken.

Vakantie met een huisdier in Noord-Brabant

Mocht u uzelf afvragen wat u kunt doen met uw huisdier, terwijl u op vakantie gaat in Noord-Brabant. Nou, deze streek van Nederland heeft het antwoord: neem uw huisdier gewoon met u mee. Huur een huisdiervriendelijk vakantiehuis in Noord-Brabant en laat uw huisdier niet alleen achter. U zult samen een geweldige tijd hebben. Fietsen, wandelen of ontspannen in de natuur zal nog beter lukken als u een "de beste vriend van de mens” aan uw zijde is. Nederland is in veel opzichten een huisdiervriendelijk land. Dit zegt al meer dan genoeg over dit land, nietwaar?

Bezienswaardigheden, een "must" lijst in Noord–Brabant:
 • De historische steden als Den Bosch en Breda, met hun monumenten en architectuur, kerken en gracht;
 • Neem de Van Gogh fietsroute of verken de omgeving van deze artiest en bezoek zijn teken lokaal in het Stadsmuseum;
 • Bezoek de moderne kunst en cultuur in Eindhoven, Het Van Abbemuseum in Eindhoven met de moderne kunst, Het Philips Museum en Het Evoluon;
 • De Beekse Bergen Safari Park met de 1500 dierensoorten;
 • Het pretpark de Efteling en zijn sprookjesachtige attracties;
 • De prachtige natuurgebied de Biesbosch.

Een vakantie in Noord-Brabant biedt vele lekkernijen, van historische steden tot moderne ontwerpen, van uitstekend eten tot prachtige natuurgebieden, pretparken en musea. Voor iedereen is er wat te vinden in deze mooie zuidelijke provincie van Nederland.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/