Vakantiehuizen Informatie

Beleef maximaal plezier aan de vakantiehuizen in Ouddorp

De vakantiehuizen in Ouddorp staan in een Zeeuwse familiebadplaats. De schone en brede stranden hebben een Europese bekendheid. Voor diverse inwoners van Ouddorp ligt het niet in Zeeland maar op het eiland... Lees meer

Informatie

De vakantiehuizenin Ouddorp staan in een Zeeuwse familiebadplaats. De schone en brede stranden hebben een Europese bekendheid. Voor diverse inwoners van Ouddorp ligt het niet in Zeeland maar op het eiland Goeree Overflakkee. Bij een verblijf in de vakantiehuizen in Ouddorp kunt u veel verwachten van de gezellige sfeer in de badplaats, van de mooie stranden met watersport en van wandelen en fietsen in de natuur in alle rust.

Goeree Overflakkee

Het eiland Goeree Overflakkee ligt op de grens van Holland en Zeeland. U ervaart hier Zeeuwse cultuur en gemoedelijkheid. Het landschap, omringd door de Noordzee-Grevelingenmeer-Krammer Volkerak en Haringvliet, bestaat uit duinen, polders, gorzen, slikken, duinen en zandplaten. Aan de Grevelingendam en Brouwersdam vindt u talloze mogelijkheden voor watersportactiviteiten zoals surfen, zwemmen, duiken, vissen, powerkiten, zeilen. Wandelen en fietsen door de duinen is heerlijk vanaf de vakantiehuizen in Ouddorp. Liefhebbers van de natuur zullen zeker plezier beleven aan het dieren spotten in de natuurgebieden en polders.

Ouddorp

Ontdek Ouddorp vanaf de vakantiehuizen in Zeeland, het is een Zeeuws dorp en badplaats. Het is het grootste dorp van het eiland al lijkt het niet extreem groot vanwege de landelijke ligging. Voor de liefhebbers en kenners, u vindt hier een schurvelingenlandschap. De belangrijkste bron van inkomsten is toerisme. De haven van Ouddorp maakte de visserij belangrijk, tegenwoordig is het een jachthaven. Ouddorp heeft nog wel steeds een eigen vloot. Ouddorp is nog steeds een kerkelijk meelevend dorp maar u vindt hier ook een levendig uitgaansleven. Dankzij wederzijds respect geeft dat relatief weinig problemen. Jaarlijks worden er evenementen georganiseerd zoals toeristendagen met vuurwerk en markten, lasershows, markten en sportieve evenementen, u kunt het beste de evenementenkalender nakijken voor correcte informatie. Winkelen in Ouddorp is leuk, het is middelgroot en u vindt hier een afwisselend aanbod van winkels en winkeltjes en terrasjes. U kunt het beste het plaatsje verkennen op uw wandelschoenen, zo kunt u stoppen wanneer u wilt en u ziet veel meer. Een praktisch gevolg van het kerkelijke Ouddorp zijn de ‘kerkenpaden’ , deze paden werden wekelijks gebruikt door de kerkgangers en nog wel. Nu maken heel veel toeristen eveneens gebruik van deze mooie paden, vaak onverhard door het schurvelingenlandschap. Als u historische gebouwen wilt spotten vanaf de vakantiehuizen in Ouddorp, leef u uit. Denkt u hierbij aan de Vuurtoren Westhoofd, de twee molens, het Raadhuis en natuurlijk het bekende Blaeuwe Huurs-een oude boerderij uit 1659. De kleur blauw van de boerderijen zou minder vliegen aantrekken. Bij de Brouwersdam kunt u het Trammuseum bezoeken met informatie over het ontstaan van de dam. De Schans is een verdedigingswerk uit de Tweede Engelse Oorlog in1665. Het is nu een herbouwd monument waar u met wat voorstellingsvermogen kunt begrijpen wat het doel hiervan was. Ouddorp en Goeree Overflakkee vervullen veel van uw vakantiewensen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.