De voordelige vakantiehuizen aan het strand op Ibiza zijn prachtig

De vakantiehuizen aan het strand op Ibiza staan op een van de eilanden van Balearen eilandengroep. Het eiland Ibiza of Isla Blanca is het eiland van ‘love and peace’ een erfenis van de jaren zeventig toen vele hippies... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Ibiza


Informatie

De vakantiehuizen aan het strand op Ibiza staan op een van de eilanden van Balearen eilandengroep. Het eiland Ibiza of Isla Blanca is het eiland van ‘love and peace’ een erfenis van de jaren zeventig toen vele hippies hier hartelijk werden ontvangen en begrepen. De hippiemarkten worden nog steeds gehouden op het eiland, dit zijn markten waar u werkelijk alles kunt vinden zelfs als u het niet verwacht. Las Dalias is wel de bekendste. Ibiza heeft het imago van een feesteiland, in de clubs kunt u sinds de jaren 90 gezellig uitgaan tot in de kleine uurtjes. Als u met de kinderen op stap bent of u bent met een stel jongeren, probeer het waterpretpark Aquamar Ibiza. Het staat in Play den Bossa, u kunt hier zwemmen, picknicken en u vindt hier onder andere 7 waterglijbanen. Als u van winkelen houdt, bent u op Ibiza op het juiste adres, het aantal winkels en markten is relatief groot met een gevarieerd aanbod van produkten, van kitsch tot mooie design. Als u mooie badkleding wilt kopen, u vindt het hier en veel meer. Cultuur en Ibiza gaan heel goed samen, kijk maar eens rond in de mooie dorpen met traditionele bouwstijl, bewonder de landhuizen of villa’s die nog in tact zijn.

Stranden op Ibiza

Aan de stranden vanaf de vakantiehuizen aan het strand op Ibiza kunt u ideaal surfen, duiken en snorkelen. U vindt hier ruim 60 stranden eenvoudig te bereiken met fiets en auto. De stranden vormen samen met het nachtleven een populaire activiteit tijdens een vakantie op Ibiza. U kunt hier heerlijk zwemmen, bijkleuren, parazeilen. Bij veel stranden en anders vlakbij kunt u vaak wat eten of drinken. Dit kunt u net zo duur of goedkoop maken als u zelf wilt. De stranden bij Ibiza Town en San Antoni zijn drukke stranden in de zomer. Ontdek ook vanaf de vakantiehuizen aan het strand op Ibiza de rustige stranden zoals bij Cala d’hort of Cala Boix, rustige stranden soms met kliffen. Cala Boix is een van de zwarte zandstranden, schoon maar zwart. Bij Cala Benirras staat het leven niet stil, als de strandgasten naar huis gaan, begint hier het avondprogramma met muziek of straatartiesten of een evenement. Een gezin met opgroeiende kinderen kunnen hier uitstekend terecht, de ouders vinden af en toe hun rustige strand en de jongeren kunnen gezellig uitgaan. U begrijpt het inmiddels wel, de 200km aan kustlijn heeft van alles te bieden, heel afwisselend met toeristische stranden en baaien, kliffen en natuurstranden. Als u op Ibiza bent, probeer de Spaanse keuken, dit kan in alle prijzen dus dat is geen belemmering. Ibiza heeft binnen Spanje nog weer haar eigen streekgerecht uiteraard met veel vis en Spaanse wijnen. Dit mag u niet missen. Daarom kiest u dus voor de vakantiehuizen aan het strand op Ibiza.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.