De voordelige vakantiehuizen op Mallorca zijn gezellig en romantisch

De vakantiehuizen aan het strand op Mallorca staan op het grootste eiland van de Balearen eilandengroep, dit eiland is een populaire vakantiebestesmming in Spanje. Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Mallorca

Speciale Vakantiehuizendeals in Mallorca


Informatie

De vakantiehuizen aan het strand op Mallorca staan op het grootste eiland van de Balearen eilandengroep, dit eiland is een populaire vakantiebestesmming in Spanje. U vindt hier een unieke mix van populaire drukke toeristenplaatsen zoals El Arenal, Playa de Mallorca en Playa de Palma met bijna op loopafstand prachtige natuurgebieden. Wandelen en fietsen op dit eiland is een heerlijke bezigheid. Het eiland heeft veel te bieden, of u nu sportief of cultureel of romantisch wilt genieten.

Bezienswaardigheden op Mallorca

Vanaf de vakantiehuizen aan het strand op Mallorca kunt u genieten van diverse bezienswaardigheden, het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Het bergdorp Valldemossa ligt wat buiten het toeristische gedeelte met olijfbomen, amandelbomen, een groene omgeving met een authentieke sfeer. U kunt hier in alle rust heerlijk wandelen. Bij Porto Cristo kunt u bijzonder genieten van de natuur, met een boot langs de mooie kust varen, ontdek het ondergrondse meer en ga lekker uit eten op deze unieke locatie. Bij Alcudia vindt u mooie stranden voor families en jongeren, bij Mal Pas en Bonaire. De stad Alcudia zelf met stadspoort en oude stadsmuren mag u eigenlijk ook niet missen als u in de buurt bent vanaf de vakantiehuizen aan het strand op Mallorca. Bij Soller ontdekt u een historisch stadje met olijfbomen, citrusvruchten in de omgeving. U kunt hier fijn rondfietsen en wandelen. De haven is een gezellige plek van de plaats zelf. Palma de Mallorca is de hoofdstad van Mallorca en een bruisende badplaats met oude gebouwen zoals de kathedraal en mooie stranden bij Playa de Palma. Het uitgaansleven staat hier niet stil zoals bij Llotja en Placa Gomilla in de stad. U kunt hier goedkoop en duur uit eten, op zijn Spaans of met een internationaal tintje. Bezoekt u iets wat kleinschaligers, ontdek dan Palma Nova met mooie stranden en een haven. U vindt hier meerdere kleinere stranden en het aquapark ligt vlakbij dus er is voor ieder wat wils. Cap Formentro is een schiereiland met een prachtige vuurtoren. In de baai Cala Pi de la Posada kunt u diverse boottochten maken diverse kanten op. Twee andere bekendere en grotere badplaatsen zijn El Arenal en Playa de Palma. Beiden hebben een mooie boulevard en gezellige stranden waar u als toerist eindeloos van kunt en mag genieten. U zult hier alle vormen van watersport ontdekken. Voor de liefhebbers, u kunt hier een scooter huren voor een mooie tocht het binnenland in .

Als u dit leest, begrijpt u nu ook waarom Mallorca een populaire vakantiebestemming in Spanje is. Qua prijs vindt u hier een goede balans van prijs en kwaliteit, het eten is heerlijk en de gastvrijheid is hartverwarmend. U heeft dus alle reden om voor deze vakantie in Spanje te kiezen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.